מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים אפורים-שחורים על השפתייםמישהי13/10/2014
שלום, כבר הרבה זמן יש לי מעין שני כתמים אפורים-שחורים על השפה התחתונה. הייתי אצל רופא עור שאמר שמבחינה רפוואית אין סכנה בהם אך לא הרחיב יותר. רציתי לדעת מה מקורם ומה ניתן לעשות בכדי להעלימם (לפני כמה שנים הופיעו לי כתמים כאלה בצדי השפה העליונה אך הם נעלמו עם הזמן..). בת 24, לא מעשנת,לא שותה ,לא לוקחת גלולות/תרופות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אפורים-שחורים על השפתיים - תגובה
זילי אורבך20/10/2014שלום
ייתכן שיש לך כתמי עור שנגרמו מסיבות שונות כגון:דלקת בעור, אלרגיה לקרם קוסמטי שמרחת, נטילת גלולות למניעת הריון, או עקב נטילת תרופות מסוימות, הריון,
וגמובן נזקי קרינה עקב חשיפת יתר לקרני השמש.
הרופא אמור לאבחן את הכתמים ולהציע לך טיפול בקרם הבהרה, המסייע להפחית את כמות הפיגמנט בעור.
במקביל עלייך להימנע מחשיפת יתר לשמש ולמרוח קרם יום כם מסנן קרינה גבוה 30-50 SPF.
אם זה על השפתיים, יש שפתונים עם מסנן קרינה.
לעיתים שטפי דם נראים אפורים ושחורים, כדאי לבדוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מישהי18/12/2014הרופא אמר שזה כנראה נמש על השפה מהשמש. אני לא רוצה לשים ליד הפה חומרי הבהרה אלא רוצה משהו טבעי. האם יש לך המלצות לקרם טבעי אפקטיבי שניתן לשים על השפה ויבהיר את הנמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים אפורים-שחורים על השפתיים - תגובה - תגובה
ד''ר קובי שמיר25/12/2014תוכל להישתמש בלחות על בסיס מיים ומעליו שפתון על בסיס צמחי מרפא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ושאלה נוספת
מישהי04/04/2015לא נטלתי גלולות הריון ולא הייתי בהריון,לא נטלתי ולא נוטלת תרופות ולא היה לי דלקות עור. השאלה היא האם קיים טיפול להעלמת/הבהרת הכתמים?מהו הטיפול הטבעי שאני יכולה להכין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרפואה סינית
סטודנטית10/04/2015שלום כפי שלמדתי באבחנת פנים ברפואה הסינית השפה התחתונה מעידה על המעיים ונקוות כהות על השפה התחתונה מעידות על פוליפים במעיים אם יש לך חשש שכן יש משהו מהסימנים והתסמינים שמעידים על כך,לכי תעשי קולונוסקופיה,ואם לא אז כנראה שזה רק פגמנטציה ולא צריך לפחד מזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)