מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן קוקוסתרצה21/03/2016
שלום זילי .
אניימודה לך על עזרתך -אלוקים יברך אותך.
קנתי שמן קוקוס אחרי פעמיים שמרחתי -בלילה למחורת יצע לי אדמומיות ונוקודות אדומות.
השאלה האם כדי לי לנסות שנית.
הבעיה כל קרם שאני מורחת תגובה אלרגית.
פנתי לרופא לאלרגיה יש לציין יש לי תור בעוד שבועיים-
אני לוקחת קומפלקס בי+ביוטין +אומגה 3+אסידופולוס .
יש לציין שבצעיתי נקוי עשרה ימיים שתי כוסות מיים חמים +כף דבש+מיץ רימונים עשה איזה פעולה במערכת עיכול.
בבקשה אולי יש לך איזה רעיון איך להתפטר מאלרגיה +אלרגיה בדרכי נשימה.
תודה מראש
תרצה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן קוקוס - תגובה
זילי אורבך24/03/2016שלום תרצה,
אני ממליצה להפסיק למרוח שמן קוקוס. הוא שמנוני מדי ועשוי להעמיס על בלוטות החלב במצב של אלרגיה . הוא טוב ליובש בכפות הידיים ברגליים והשיער .
נסי קומפרס ים של מי קוואקר , מי כוסמת, מיץ מלפפונים. מיץ כרוב וכדומה להרגיע האזור. המתיני לתוצאות האבחנה של הרופא . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמורינגה עוזר למניעת תגובות אלרגיה
חוה02/09/2016הי תירצה. אני כרגע לוקחת את צמח המורינגה על פי הרפואה הסינית הוא עוזר לאלרגיות במערכת הנשימה ועוד מיגוון בעיות כתוב על זה הרבה באינטרנת אני חושבת שזה עוזר גם לעור . המורינגה נוגדת זיהומים ודלקות ויראליות ואלרגיות. אם אני לא טועה כשיש אלרגיה אז ניגרמת תגובה דלקתית וזיהומית. אני התחלתי לקחת ומרגישה את ההבדל אם גם את סובלת מאסטמה אז זה מפחית התקפים ומונע אותם. אם מה שיש לך זה אסטמה של העור אז ניראה לי שזה יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)