קרם פנים לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם פנים לילה
    קיי
    12/06/2008

בוקר טוב,
    ישנה אסכולה לחברת דר' האושקה (חומרים טבעיים לחלוטין) שאין צורך ואף רצוי שלא לההשתמש בקרמים ללילה, מכל סוג, וזאת כדי לתת לעור להתחדש ולשמר את היכולת שלו לרפא את עצמו. ליום אגב - יש להם קו מוצרים רחב (לחלוטין אין פה פרסומת או הבעת דעה באשר לחברה..). מהי עמדתך בנוגע לשימוש בחומרי לחות לעור הפנים בלילה? אציין כי אחרי מקלחת וניקוי - העור שלי מרגיש מתוח וצמא (השתמשתי שנין רבות בקרם הזנה גם בלילה).
    שאלה נוספת מהי עמדתך בנוגע למוצרים טבעיים שמכילים פרבנים - קשה מאד למצוא מוצרים שנקיים לחלוטין. אגב האם מעבר לקוסמטיקה נקייה לחלוטין יכולה לגרום לגירוי פתאומי בעור? לאחר שימוש בקרם גוף נקי לחלוטין נתקפתי תקופה מסוימת בגרד בזרועות ואזור החזה לאחר מקלחת. דווקא כשחזרתי קרם הקודם שלי (טבעי ברובו אך לא לגמרי) - נרגע העור.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם פנים לילה

הוספת תגובה

• קרמים

נירה
    12/06/2008

לכל חברה ובמיוחד החברות המזרחיות דוגלות בקו טיפולי מסוים כמו רפואה סינית ומערבית,הודית וכ"ו.
    אני אישית משלב יחד ומשיג תוצאות מצוינות.
    לגבי פרבנים כל תכשיר לגופו .
    במינונים קוסמטיים לא צריכה להיות בעייה אם הריכוז נמוך.
    לגביי עורך ההמלצה שלי לעבור בדיקת מדדי עור מקיפה ואז תוכלי להתאים לך את התכשירים האפקטיביים לסוג עורך.
    יש הבדל משמעותי מאד בין לטפל או למרוח.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו