מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקותסיו15/06/2008
שלום,
אני בת 24 ולפני כשבוע נשרטתי ברגל כתוצאה מרוכסן מכנסיים שנשבר ויצר שריטה מהברך ומטה.
מרחתי ויטה מרפן על השריטה, שלא נראתה עמוקה במיוחד ואכן היא הגלידה.לאחר שבוע כעתנותר רק סימן אדום בהיר- חום בהיר לאורך מיקום השריטה.
שאלתי היא 1. האם ניתן לחשוף כעת את המקום לשמש(אני אמורה לצאת לחופשה) או שיש סכנה לשינוי צבע?
2. איזו משחה מתאימה לסוג זהשל סימן. אני פשוט חוששת שהכתם יישארומדובר בסימן בהיר, אך ארוך.
כמו כן, אני מסירה שערות בידיים בלייזר ונחתכתי מן הסכין מספר פעמים כאשר האיזור
גולח טרם הטיפול.נשארו סימנים כהים באיזור הפציעה, ללא צלקת בולטת מהעור.
חלפו 5-10 חודשים מאז הפציעות השונות ומאחר שעורי בהיר יחסית זה מאוד מפריע לי.
מהיכול להתאים? או שחייבים לקבל ייעוץ למשחה להבהרת כתמים?
תודה רבה על הסבלנות והמענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים לאחר פציעות
מיכל15/06/2008יש לחכות 3 חודשים לריפוי מלא.
אזורים שנירפאו מומלץ מאד לקבל ייעוץ מיקצועי ולא להיסתפק בטיפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)