שאלות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות!
    יובל
    23/06/2008

שלום רב,
    קוראים לי יובל ואני בת 13 ו... כמעט 14!
    יש לי מספר בעיות והייתי רוצה לשתעזרו לי כי אני כבר לא יודעת מה לעשות:

1. התחילו לי פצעי בגרות, אין לי ממש הרבה אבל אני יודעת שיהיה לי! כל האחים שלי סבלו מכך, וגם כן אני מתחילה לסבול! נכנסתי למלא אתרים עם מלא מסכות לפנים ביתיות להכנה ולהורדת אקנה, אני מעדיפה להתחיל בשלב מוקדם למרות שאין לי ממש ממש הרבה! המסכות שהשתמשתי עזרו לי קצת אבל לא משהו! אילו מסכות בייתיות יש לכם אבל שבאמת יעזרו לי ושאני יראה תוצאות? ואני כמעט כל יום מחליפה מסכה האם זה טוב?

2. לגבי השיער- השיער זה דבר פשוט נורא, בצעירותי אהבתי מאוד את השיער שלי והוא הסתדר לי אבל הוא השתננה לי בשל גיל ההתבגרות והוא ממש מלא ואני בכלל לא מפזרת אותו מלא אולי חצי, אני אני תמיד אסופה איתו הוא ממש מתולתל עכשיו וממש מלא נפוח ומכוער! אני לא יודעת מה לעשותת! א. הספרית שלי המליצה לי לעשות מתיחה שזה יוריד את הנפח ויעשה את השיער יותר גלי ופחות מתולתל כל 4-3 חודשים שאחרי שיגדל לי השורשים, האם תמליץ לי ?ומה לעשות? ב. השיער הטבעי שלי הוא שחור-חום כהה, בעצם הוא ממש כהה ואולי שחור, שמתי לימון על השיער ונישארתי בשמש ולא קרה כלום? היתכן? ג. קניתי סני-סופר שמבהיר את השיער, הספרית שלי אמרה לי שאני לא יעז לעשות כי זה הורס את השיער, ורשום על החפיסה שלעלי שיערשחור או חום כהה לא מומלץ לעשות ושזה יעשה להם שיער אדמדם-גינגי! האם תמליץ לי לעשות בסני וכבר קניתי וזה סני-סופר והוא מתאים לשיער שלי? ואני לא רוצה בגוונים אדמדמיםפ אני רוצה שהשיער לי יהיה בהיר בגוונים של חום בהיר או חום כהה או שטני, אז האם להשתמש בסני ואם לא איך להבהיר את השיער ממש? ד. הגבות שלי שחורות האם זה יבהיר את הגבות ואת השערות בידיים?

בבקשה תעזרו לי כי אני לא יודעת מה לעשות התייאשתי!

תודה מראש יובל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות!

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר קובי שמיר
    23/06/2008

יובל שלום
    לגבי האקנה אני מציע שתיפני לרופא עור או לייעוץ מיצועי עקב גילך והתחלת פצעי בגרות.
    לגבי השאלה השניה זה לא הפורום המתאים.
    פני לפורום שעוסק בשיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו