Post Inflammatory Hypo pigmentation

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Post Inflammatory Hypo pigmentation
    גילה נוה
    27/07/2008

שלום דר" קובי שמיר שאלתי בבקשה היא, האם ניתן לטפל במצבים של Post Inflammatory Hypo pigmentation אני בת 33 וצבע עורי מאוד בהיר. לפני מס' שנים נוצרה לי נקודה לבנה מעל הלחי חסרת פיגמנט כתוצאה (כנראה) מפצעון שהזדהם וגרם לאיבוד הפיגמנט הטבעי. למרות שעורי בהיר, נקודה זו בהירה אף יותר ולא הצלחתי לטפל ולהעלימה וגם לא ניתן להסתירה באמצעות איפור. פניתי לרופאי עור מומחים רבים אבל אף אחד לא עזר. אני מוכנה ומעונינת להגיע לפגישת ייעוץ בתשלום כמובן אך בגלל אכזבות חוזרות ונשנות אודה אם תוכל בבקשה לפחות לענות קודם לכן לשאלתי, האם מצב זה של חוסר פיגמנט מקומי בעור פנים בהיר שנוצר כתוצאה מטראומת עבר לעור הוא בר שינוי באמצעות טיפול כלשהו? אודה מאוד להתייחסותך ועצתך המקצועית גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Post Inflammatory Hypo pigmentation

הוספת תגובה

• חוסר פיגמנט בעור

ד''ר קובי שמיר
    27/07/2008

גילה שלום<br />לצערי למרות שניסיתי מספר רב פעמים לפתח פורמולות שונות לויטיליגו לא הגעתי לתוצאות משביעות רצון בתחום.<br />מה שאוכל אולי לייעץ לך לפנות לטיפולי שיזוף או למכונים שמיתמחים בטיפול בקרינת עור ולברר שם על אוליי המלצות בתחום.<br />
    נ.ב
    תנסי תערובת של 50 גרם כורכום בשמן זרעי ענבים,השאירי בשמש למשך יממה.
    מרחי מקומית על העור.
    זהירות זה צובע את העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו