קוסמטיקה טבעית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוסמטיקה טבעית.
    עינת
    17/08/2008

שלום לך, האם אוכל לרקוח לעצמי קוסמטיקה טבעית לפנים מבלי לקחת קורס בנושא,אלא על סמך חומר קריאה?אם לא,אשמח לקבל מידע היכן ניתן ללמוד את הנושא,ומה העלות? דרושה תשובה כנה,כי כרגע אין לי פנאי לקורס זה או אחר,אני עסוקה בגידול ילדיי היקרים. חן חן ויום נעים- פורום מקסים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוסמטיקה טבעית.

הוספת תגובה

• קוסמטיקה טבעית.

ד''ר קובי שמיר
    17/08/2008

עינת שלום.
    תמיד אפשרי ללמוד לבד למרות שבתחום הנ"ל זה לא מומלץ עקב הצורך בידע בצמחים ושמנים אופן ההכנה,בישול שיטות חומרים פעילים דילולים טיפוליים ועוד.
    לכן ההמלצה שלי לנסות למצוא קורס בסיסי בנושא ולהתחיל שם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת המוצרים להכנה.

עינת
    18/08/2008

תודה לך. היכן ניתן לרכוש את המוצרים לשימוש ביתי?האם נחשבים ליקרים או שווים לכל כיס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשירים קוסמטים

ד''ר קובי שמיר
    18/08/2008

עינת שלום
    תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואראה איך אוכל לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו