קוסמטיקה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוסמטיקה טבעית
    בני
    18/08/2008

שלום ד"ר. לאחרונה אני נחשף יותר ויותר למידע על כך שישנם המון תכשירים שנועדו לעזור לבעיה מסויימת אך במקום זאת גורמים לנזקים חמורים , מדובר על כל התכשירים למיניהם , כמו מסנניי קרינה שכתבת באיזשהוא מאמר שיש בהם חומרים מסרטנים וכו'. האם יש שפתון או קרם מיוחד לשפתיים שמגן מפני נזקי השמש בקוסמטיקה הטבעית? ושאלה חשובה: האם אפשר לטפל בצלקות על השפה העליונה דרך הטיפול הטבעי שאתה מציע? כשאני נחשף לשמש אני מרגיש צורך להיות מוגן. האם יש גם קרם הגנה טבעי לאיזורי הגוף החשופים כמו ידיים וצוואר? אגב אני משתמש בקרמי הגנה עדיין ועכשיו אני פוחד להיחשף לשמש אודה על כל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוסמטיקה טבעית

הוספת תגובה

• רוקחות קוסמטית טבעית

ד''ר קובי שמיר
    18/08/2008

בני שלום.
    כמו שכתבתי במאמר על מסנני הקרינה ישנם תכשירים רבים שאפילו מזיקים לעור.
    שפתונים טבעיים יש בשוק ,אני איני יכול להמליץ אבל תוכל לחפש במנועי חיפוש ולהעזר שם.
    גם בנושאי קרם ההגנה לשמש יש לשים לב שהחומרים ללא חומר שניקרא בנזופנון וללא SLS וכן שיצויין שהתכשיר הינו טבעי.
    המאמר בנושא מקיף את העיניין ותוכל למצוא אותו בגוגל שם המאמר:חשבתם שנימרחתם ואתם מוגנים טעיתם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו