עזרה !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה !!!
    אורטל
    06/09/2008

היי יש לי עור מעורב עם נטייה יותר לשמן. הפרשת שומן מוגברת שחורים ופצעים לעיתים קרובות. אני נוטה להאמין שחומרים טיבעיים יכולים לרפא טוב יותר מכימיקלים חומצות וכד'. התבלבלתי מעודף אינפורמציה קונבנציונאלית בנושא ואשמח לעזרה. מה יש לרפואה הטיבעית להציע? איך להתנהג עם העור לתוצ' אופטימליות במינימום חומרים?... אשמחחחחח להבהרה/הדרכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה !!!

הוספת תגובה

• ייעוץ

ד''ר קובי שמיר
    07/09/2008

אורטל שלום
    פני לייעוץ וטיפול מיקצועי שם תוכלי לקבל אינפורמציה מיקצועית.
    תוכלי לפנות אליי טלפונית אם תירצי ואראה איך אוכל לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. ועוד דבר

אורטל
    07/09/2008

אולי אפנה בקרוב למרות שאני מבינה שאתה לא עובד בת"א... אגב יש איזשהוא ספר בנושא קוסמטיקה טיבעית? ורפואה טיבעית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול טבעי בעורך

וקסלר פרומא
    07/09/2008

שלום לך אורטל! מצב העור של האדם קשור להרבה גורמים במערכת של אדם. מטבוליזם, הורמונים, תורשה, תזונה וכ"ו. לכן טיפול חיצוניבתכשירים טביעים לא בהכרח יהיה יעיל. צריך לשלב רפואה, שיודעת לטפל בכל הגורמים בבת אחת עם ידע על טיפול טבעי חיצוני. אני ממליצה לך להכנס לאתר
    כדי להכיר את התכנים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו