מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לשיערתפוח10/10/2008
שלום, אני לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל נראה לי שכן. טוב אז ככה לא הייתי קוראת לזה ממש בעיה, צבע השיער שלי הוא חום כהה (צבע שיער טבעי) אני מעוניינת לצבוע אותו למשהו יותר בהיר אך איני מעוניין לצבוע אותו בצבעים כימיים כי זה סתם הורס את השיער. השאלה שלי האם יש דרך כולשהי להפיק צבע מהצומח בכדי לצבוע את השיער, אם כן אז מאיזה צמחים אני יכולה להפיק צבע ג'ינגי או חום בהיר. אמרו לי פעם אם אני אבשל קליפות של X בצלים במים ולאחר מכן אשים אותן (אם הנוזלים) על הראש ואעטוף את הראש בניילון ואחכה כ 5-6 שעות אז השיער יקבל את צבע הקליפות של בצל אבל השאלה היא האם זה אפשרי על שיער כהה כמו אצלי, האם יהיו תוצאות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר קובי שמיר11/10/2008כעיקרון צבע כהה אפשרי לקבל באמצעות חינה שחורה.
לגבי שיער גי'נג'י ,איין אפשרות לעבור מצבע כהה לצבע בהיר אלא לאחר חימצון השיער ולאחר מכן צובעים בהדרגה.
נושא הבצלים לא מומלץ עקב אפשרות של צריבה בעור.
המלצתי לך הישתמשי בחינה בתוספת חילבה לקבלת גוון כהה מבריק.
ישנם כיום צבעים טבעיים לשיער שתוכלי למצוא בחנויות טבע ובבתי מרקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)