מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לגבי אקנה שפשוט לא נעלמתלירן25/10/2008
שלום רב! שמי רועי כבר בגיל 15 התחילו לצאת לי פצעי בגרות.כמשך שלוש שנים לקחתי אניביוטיקה כגון טבע ציקלין , אריק ומישחות כגון אקנטרין , אקנהמיצין.לאחר שראיתי שזה לא עזר לקתחתי לתקופה של כחצי שנה ראוקוטן.אני הבנתי שאחרי שלוקחים תראוקוטן פשוט לא יוצאים יותר פצעים .כשיימתי לנטול את הראוקוטן אני ממש מקפיד לשמור על עור הפנים בעזרת תכשירים קוסמטיים כגון: מסיכה קרם לחות תרחיץ פנים הכי משובחים(חברה רפואיית) לעורי המתאים.כמשך שלוש שנים אני אוכל כמעט מה שאני רוצה ובקושי יצאו לי פצעים אחד ל.. מה שנקרא .. בתקופה האחרונה ממש חזרו לי הפצעים התחילו לצאת לי כמו בהתחלה פשוט כל יום 3 פצעים מוגלתיים וכואבים.שוב יש לי צלקות של הפצעים החדשים .וכל זה שאני שומר על עורי ממש לפי הספר כמו שציינתי. מה אני יוכל לעשות אני פשוט עובד עצות ??? למה זה בכלל חוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה חוזרת
ד''ר קובי שמיר25/10/2008רועי שלום
יש מספר בעיות עם נושא הרואקוטן שחלקם באמת כמו שציינת שהפצעים חוזרים מעבר לבעיות אחרות שהכדורים יוצרים.
חלק ממעקב תרופה זו הינה לעבור בדיקת תיפקודי כבד וכן בדיקת ספירת דם.
המלצתי לך לפנות למומחה לטיפול טבעי פנימי וחיצוני .
זה יקח מספר חודשים אמנם אבל בסופו של דבר התוצאות מצוינות.
לשיקולך ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק הבנתי
לירן25/10/2008מה הכוונה מומחה לטיפול פנימי וחיצוני .. למי עליי לגשת? רופא עור? קוסמטיקאית?? אליך?? וכמו כן איזה סוג טיפולים אלה?(אשמח אם תציין דוגמה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר25/10/2008המלצתי לך לגשת לטיפול טבעי בנושא.
תוכל ליצור עימי קשר טלפוני ליותר פרטים ונוכל יחד להפנות אותך לטיפול יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)