מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אך מעלימים נמשים וכו'גל09/12/2008
אני נער בן 16 אחרי שימוש ברוקאטן נשאר לי עוד סימנים . [לא יודע אם זה קשור הוספתי] עכשיו הבעיה שיש לי נמשים בפנים לא הרבה כמה וזה נורא מפריע לי , יש דרך להעלים את זה ואם כן אך ? אמרו לי פילינג , אבל מישו שאני מכיר עשה וזה לא עזר לו. ונקודות חן יש דרך להעלים ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים
ד''ר קובי שמיר09/12/2008לא מומלץ להוריד נמשים טבעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת נמשים טבעים ?
גל09/12/2008ולמה לא מומלץ להוריד? האם מתי שהוא הם יעלמו ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר10/12/2008נמשים שהם לא כתמים ומגיל צעיר.
הם בדרך כלל לא נעלמים עם הגיל.
לא מומלץ עקב סיבוכים אפשריים בעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ועוד משהו
גל15/12/2008נקודות חן אפשאר להוריד ? והנמשים עם הזיפים הם ייעלמו ? זה אחד שתי בעקרון על האף.. הלכתי לרופא הוא אמר שלוקחים רטין A זה עוזר ? תודה רבה ד"ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות חן
ד''ר קובי שמיר17/12/2008גל שלום
נקודות חן לא מומלץ להוריד
לגבי רטין לנקודות חן אני בספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר , ולגבי נמשים עוד משהו
גל28/12/2008לגבי נמשים רטין A עוזר ? הייתה תקופה שניסיתי [לא כל כך ארוכה] וזה לא עזר ? יש דרך להעלים את זה ? תודה רבה ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשים המשך
ד''ר קובי שמיר30/12/2008קיימים מספר חומרים יעילים אבל הינך צריכה לעבור בדיקת מדדים לעורך לפני התאמת החומרים במיוחד לגבי ברור האם אלה נמשים או משהו אחר.
ייעוץ מיקצועי מומלץ מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך אני בודק ?
גל31/12/2008אני הולך לרופא שואל אותו מה זה ? ואם זה לא נמשים מה זה יכול ליהות ? תודה רבה ד"ר על התגובות היעילות והמהירות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
ד''ר קובי שמיר31/12/2008גש לקופה שלך ובקש ייעוץ עם רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה רבה עזרת לי מאוד !
גל05/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)