מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני הרזיהאני:)15/01/2009
הי קראתי שרשמת ששמן נבט החיטה עם שמן זרעי ענבים ושמן לימוני יעיל לסימני הרזיה אז יש לי כמה שאלות ...מה הכמויות שייש לערבב מכל דבר? האם צריך למרוח את זה כל יום? זה יעיל לכל איזור שיש בו סימני הרזיה? והאם ניתן להשתמש בזה גם אם סיימתי ראקוטן לפני חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני הרזיה
ד"ר קובי שמיר16/01/2009תוכלי לפנות לחברת תפוח 039304986 יש להם חומר מצויין לסימני מתיחה אני מציע שתיצרי איתם קשר זה יחסוך לך את ההכנה המורכבת של התכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הקודמת
אני:)18/01/2009יש לי כבר את שלושת השמנים האלה אני מעדיפה להכין את זה לבד לא צריך פשוט לערבב אותם ביחד וזהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר19/01/2009זה לא יהיה אפקטיבי אבל תוכלי לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אני:)19/01/2009אז מדוע אתה ממליץ לערבב את שלושת השמנים האלה ועכשיו זה לא אפקטיבי?מדוע אתה לא רושם מהתחלה לקנות משחה מוכנה וזהו מה אני אעשה עם השמנים האלה עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפקטיביות
ד''ר קובי שמיר19/01/2009זה מתאים לטיפול חובבני ולא תחליף לרוקחות מיקצועית.
תוכלי להישתמש ולראות אם זה אפקטיבי עבורך.
כדי להישתמש בחומרים אפקטיביים לסימני מתיחה יש להישתמש גם במערכת שמורכבת מחומצות טבעיות וכן חומרים מבהירי פיגמנטציה בתוך סימני המתיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אני:)19/01/2009אוקי אז מה הכמויות שאני צריכה לערבב מכל סוג שמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר20/01/2009שמן נבט חיטה ושמן זרעי ענבים כבסיס.
להוסיף 6 טיפות שמן לימוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה:)
אני:)20/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)