מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בושם שנרקח במיוחדמיכלולי09/02/2009
שמעתי על בושם מיוחד שנרקח במיוחד עבור אישה אחרי שהגבר שלה בדק עם רוקח מיוחד מאיטליה איזה צמחים הכי מתאימים לה ונוצר בושם עם ריח ששייך רק לה.. הבנתי שלבושם גם סגולות נוספות בשל הצמחים שהוא עשוי מהם.. איזה מיוחד זה.. איפה אפשר לעשות כזה בארץ? איזה צמחים עדיף להשתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בושם שנירקח במיוחד
ד''ר קובי שמיר11/02/2009נישמע קצת מוזר שהרוקח נימצא באיטליה והלקוחה בארץ לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי על הסיפור הזה ונשמע לי שטות
נועה14/02/2009לי זה נשמע כמו שטות גמורה. כבר סיפרו לי על הסיפור הזה של הבושם המיוחד עם הבעל והאשה, ובאמת לא צריך לנסוע במיוחד לאיטליה וגם לא להשקיע. זה לא כזה סיפור לערבב ריחות. אני זוכרת שהיתה אפילו פעם חנות כזאת בתל אביב שיכולת לבחור תמציות ולערבב לעצמך בושם. (היא בטח כבר איננה מרוב שאנשים אצו רצו להכין לעצמם בושם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבושם מיוחד
ורד04/03/2009טוב תכף יום האישה ואני עכשיו הולכת חזק עם למצוא גבר שישיג לי את הבושם הזה חייבת אותו!! (גם את הגבר..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש שמעתי על זה גם
דריה18/02/2009אחותי כל הזמן מקשקשת על הסיפור האידיוטי הזה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם שמעתי על זה
מירית23/02/2009הכרתי פעם את אותה חנות בתל אביב, אבל הבנתי שזה לא הדבר הזה, נשמע דווקא אחלה גבר, חבל שהגבר שלי לא עושה את זה. אבל מי יודע אולי רק באיטליה, הרומנטיקה פורחת. אבל באמת...מה הצמחים הכי טובים לעשות מהם בושם? שלא יהיה חריף למשל...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמים
ד''ר קובי שמיר24/02/2009ישנם כ1500 סוגי צמחים וזה מאד אינדוודואלי וספציפי וההתויה לפי טעם הלקוח לדוגמא:בשמים מתוקים,חריפים,אביבייים,חורפיים וכ"ו וכ"ו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך09/03/2009הבושם הזה מהצמחים שהוא רקח לה באיטליה זה בושם אורגני תגידו? יש דבר כזה בכלל בושם אורגני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגני?
מאי10/04/2009לא יודעת.. עכשיו כבר הכל אורגני אז הכל יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)