שימוש בבנזמיצין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בבנזמיצין
    מיכלי
    26/02/2009

רופא עור אבחן את עורי ונתן לי בנזמיצין לטיפול באקנה בינונית (מכיל בנזואיל פראוקסיד) יש לי מספר שאלות: 1.האם לא מומלץ להחשף לשמש גם כששוטפים את המשחה? ואם נחשפים מה יכול לקרות? 2.האם מותר למרוח קרם לחות/תכשירי טיפוח בבוקר לאחר הסרת המשחה בסבון (את המשחה אני מורחת בלילה) 3.האם יש למרוח נקודתית על פהצעים או על כל הפנים? 4.איך אפשר לטפל בצלקות שנגרמו מפצעונים 5.האם זה נכון שכשמורחים אלוורה ונחשפים לשמש זה גורם לפצעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בבנזמיצין

הוספת תגובה

• בנזמיצין

ד''ר קובי שמיר
    27/02/2009

את השאלות האלה את אמורה להפנות לרופא שנתן לך את המישחה.
    בכל מיקרה במיקרה שתחליטי על שימוש בחומרים טבעיים ללא מישחות כימיות פני שוב לפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טכן מעוניינת

מיכלי
    27/02/2009

אני מעוניינת בשימוש בחומרים טבעיים לאקנה בינונית+צלקות וכתמים טריים מפצעים שהגלידו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר קובי שמיר
    27/02/2009

במיקרה זה הינך זקוקה לייעוץ מיקצועי
    תוכלי לפנות אלי טלפונית ואראה איך אוכל להפנות או לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו