מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה אקנה מופשטת?ד''ר קובי שמיר06/08/2007
תפרטי,האם יש פיצעונים?באיזה צבע,בת כמה את,כמה זמן ובאיזה אזורים בגוף חוץ מהפנים,
באיזה חומרים הישתמשת .
נא לפרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .....
אני..06/08/2007אני בת16.. אין לי הרבה פצעים ..אבל יש לי בפנים קצת וכמה בגב..ואקנה מופשטת לא יודעת זה מה שהרופאה שלי רשמה בהפניה לרופא עור..הוא נתן סתם איזה משחה כזו..שמיבשת תפצעע..לא יודעת זה לא עזר..הוא בכלל לא הסתכלל כלום...אמ..איזה צבע הפצוענים?אדומים.עם לבן .....איזה צבע כבר יש להם?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה-פצעי בגרות
ד''ר קובי שמיר07/08/2007כדי להתאים את טיפול יעיל באקנה ישלעשות אבחנה ברורה ונכונה של גורמי המחלה למשל תרופות שהיו בשימוש, מישחות,הרגלי תזונה ולפעמים גם בדיקות מעבדה,דם תרביות וכו.
להלן מס.עקרונות לשיפור המצב:
הקפדה על ארוחות סדירות לייעול המטבוליזם(חילוף חומרים).
לקיחת כמוסות המכילות אבץ,ויטמינים A וC בתוספת סלניום(ניתן להשיג בבתי טבע או פארמים),
מריחה של חומר שניקרא רטינאוייל (ניגזרת טבעית של ויטמין A) בתוספת גופרית במישחה.
אפשרי גם לרקוח מישחה המכילה שמנים כמו לבנדר,גרניום,הדס ומור.
כמו כן עם קיימים גם חטטים וקומודונים(שחורים) וצלקות ניתן לבצע בשילוב טיפול בהמסת העור ע"י שימוש בחומצות המופקים מפירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
אני..07/08/2007אוקי תודה רבה לך:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)