מה זה אקנה מופשטת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אקנה מופשטת?
    ד''ר קובי שמיר
    06/08/2007

תפרטי,האם יש פיצעונים?באיזה צבע,בת כמה את,כמה זמן ובאיזה אזורים בגוף חוץ מהפנים,
    באיזה חומרים הישתמשת .
    נא לפרט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אקנה מופשטת?

הוספת תגובה

• .....

אני..
    06/08/2007

אני בת16.. אין לי הרבה פצעים ..אבל יש לי בפנים קצת וכמה בגב..ואקנה מופשטת לא יודעת זה מה שהרופאה שלי רשמה בהפניה לרופא עור..הוא נתן סתם איזה משחה כזו..שמיבשת תפצעע..לא יודעת זה לא עזר..הוא בכלל לא הסתכלל כלום...אמ..איזה צבע הפצוענים?אדומים.עם לבן .....איזה צבע כבר יש להם?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה-פצעי בגרות

ד''ר קובי שמיר
    07/08/2007

כדי להתאים את טיפול יעיל באקנה ישלעשות אבחנה ברורה ונכונה של גורמי המחלה למשל תרופות שהיו בשימוש, מישחות,הרגלי תזונה ולפעמים גם בדיקות מעבדה,דם תרביות וכו.
    להלן מס.עקרונות לשיפור המצב:
    הקפדה על ארוחות סדירות לייעול המטבוליזם(חילוף חומרים).
    לקיחת כמוסות המכילות אבץ,ויטמינים A וC בתוספת סלניום(ניתן להשיג בבתי טבע או פארמים),
    מריחה של חומר שניקרא רטינאוייל (ניגזרת טבעית של ויטמין A) בתוספת גופרית במישחה.
    אפשרי גם לרקוח מישחה המכילה שמנים כמו לבנדר,גרניום,הדס ומור.
    כמו כן עם קיימים גם חטטים וקומודונים(שחורים) וצלקות ניתן לבצע בשילוב טיפול בהמסת העור ע"י שימוש בחומצות המופקים מפירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .....

אני..
    07/08/2007

אוקי תודה רבה לך:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו