מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פימנטציה בזרועותחן וייס24/03/2009
שלום רב! אני סובלת מכתמים בהירים על זרועותיי. הרופא הפנה אותי לבדיקה האם מדובר בפטריות והיא הייתה שלילית. הטיפול שניתן לי הוא משחת מרידרם לשמונה ימים (משחה סטרואידית) ומשחת דרמסילק למריחה על האזור במשך חודש לאחר תום השימוש במרידרם. גוון עורי הוא יחסית בין בהיר לכהה. האם אני סובלת מחוסר פיגמנט או עודף פיגמנט? האם ניתן לבצע טיפול טבעי שכן אני יודעת שהמרידרם לא טובה לעור מאחר והיא גורמת לו להיות דק והכתמים תמיד יחזרו לאחר עונת הקיץ אשמח לתשובה תודה חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה בזרועות
ד''ר קובי שמיר25/03/2009חן שלום
לפי תאורך יש לך היפופיגמנטציה(חוסר פיגמנט),ולמיטב ידיעתי איין טיפול יעיל לנושא אלא אם כן תאורך אינו מדוייק ואלו כתמים כהים יותר, או אינך יודעת במדוייק המלצתי לך גשי לייעוץ טבעי מקצועי בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפופיגמנטציה
חן וייס25/03/2009ראשית, תודה מקרב לב על התשובה המהירה. כשנקבת בשם היפופיגמנטציה נזכרת שכך כינה את זה רופא העור שלי. אכן מדובר בכתמים לבנים. האם יש איזשהו טיפול טבעי מניעתי שכן כבר הבנתי שאין לזה טיפול יעיל ואני חוששת ממצב בו כל שנה מחדש אמרח את המרידרם, דבר שיגרום לבסוף לנזק בלתי הפיך
תודה
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפופיגמנטציה המשך
ד''ר קובי שמיר25/03/2009חן שלום
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני כמצויין לעי"ל ואראה איך אוכל להפנות או לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)