מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחה בבטן עקב הריון ולידהsepa12/08/2007
שלום,
לפני 10 ימים ילדתי, יש לי סימני מתיחה בולטים בבטן, מה ניתן לעשות כדי שיעלמו לגמרי. רק לציין כי במהלך ההריון השתמשתי בקרם של ד"ר פישר לתקופת ההריון וכיום אני משתמשת בקרם שלאחר הלידה. אך ספק אם אכן יעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר קובי שמיר13/08/2007סימני מתיחה בעור הם מצב שכיח לאחר הריונות ודיאטות
צריך לירקוח לך מישחה שמורכבת משמן גלנולין,נבט חיטה.שמן שומשום,חמאת שיאה,שמן אובליפיכה ושמן סטלריה.
כמו כן אם ישנם כתמים בתוך סימני המתיחה צריך מישחת הבהרה של שמן לימונית,קלנדולה ומקדמיה.
בהצלחה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
מורן13/08/2007ד"ר שלום לגבי סימני המתיחה לי יש סימני מתיחה מגיל 10 והם הפכו ללבנים הייתי רוצה לדעת איך מכינים את המשחה הזו או איזה טיפול אני צריכה בשביל להעלים אותם לא ילדתי אני לפני לידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
ד''ר קובי שמיר13/08/2007מורן שלום
את המישחה אינך יכולה להכין באמצאים ביתיים ומישחה זו חייבת להירקח לאחר איבחון מעמיק יותר.
אם תירצי יותר אינפורמציה תוכלי ליצור עימי קשר דרך אתר הבית שלי(מצורף לינק).
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)