סימני מתיחה בבטן עקב הריון ולידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני מתיחה בבטן עקב הריון ולידה
    sepa
    12/08/2007

שלום,
    לפני 10 ימים ילדתי, יש לי סימני מתיחה בולטים בבטן, מה ניתן לעשות כדי שיעלמו לגמרי. רק לציין כי במהלך ההריון השתמשתי בקרם של ד"ר פישר לתקופת ההריון וכיום אני משתמשת בקרם שלאחר הלידה. אך ספק אם אכן יעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סימני מתיחה

ד''ר קובי שמיר
    13/08/2007

סימני מתיחה בעור הם מצב שכיח לאחר הריונות ודיאטות
    צריך לירקוח לך מישחה שמורכבת משמן גלנולין,נבט חיטה.שמן שומשום,חמאת שיאה,שמן אובליפיכה ושמן סטלריה.
    כמו כן אם ישנם כתמים בתוך סימני המתיחה צריך מישחת הבהרה של שמן לימונית,קלנדולה ומקדמיה.
    בהצלחה
    [a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני מתיחה

מורן
    13/08/2007

ד"ר שלום לגבי סימני המתיחה לי יש סימני מתיחה מגיל 10 והם הפכו ללבנים הייתי רוצה לדעת איך מכינים את המשחה הזו או איזה טיפול אני צריכה בשביל להעלים אותם לא ילדתי אני לפני לידות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני מתיחה

ד''ר קובי שמיר
    13/08/2007

מורן שלום
    את המישחה אינך יכולה להכין באמצאים ביתיים ומישחה זו חייבת להירקח לאחר איבחון מעמיק יותר.
    אם תירצי יותר אינפורמציה תוכלי ליצור עימי קשר דרך אתר הבית שלי(מצורף לינק).
    [a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו