מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוסמטיקאית פגעה לי בפנים עזרה !!!אלעד25/04/2009
שלום רב הלכתי לקוסמטיקאית בקשר לכתמים ... היא הביאה לי במשך כמה חודשים פילינגים למינהם וקרם הבהרה..
הבתברר שמה שהיה לי זה בכלל לא כתמים אלה ספיידרים (בלוטות אדומות כאלה).ובכדי להוריד אותם אתה ממש לא צריך פילינגים והבהרות.
עכשיו נוספו לי צלקות חדשות והמצב של הפנים שלי הלך והחריף.
מה לקוסמטיקה הטיבעית יש להציעה בנושא הזה כדי להעלים את מה שמכונה ספיידרים? ובאיזו דרך? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים
ד''ר קובי שמיר26/04/2009אלירן שלום
מה שחשוב כרגע שהינך זקוק לטיפול מיקצועי ויעיל לבעייה .
ישנם עשרות חומרים טבעיים שיוכלו לעזור אבל במיקרה שלך הינך זקוק לאיבחון עור מיקצועי.
אם ברצונך הפניה צור עימי קשר טלפוני ואראה איך אוכל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. עזרה
אלעד26/04/2009השאלה שלי היא כזו...
באיזה אמצעים הקוסמטיקה הטבעית יכולה לעזור לי??
אפרט:פילינגים והבהרות?? לייזר?? מכשיר iPulse?? מכשיר בשיטת קואגולציה??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פנים
ד''ר קובי שמיר26/04/2009כמו שהשבתי קודם
צריך לבדוק לגופו את הבעיה שציינת ולאחר מכן אפשרי לאבחן אם את זקוקה לחומרים מרגיעים או טיפולי פילינג או המסות עור שטחיות לשיקום העור.אפשרי לעזור מאד אבל לא לפני בדיקת העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אלעד27/04/2009או.קי..
מה טווך המחירים של טיפולים אצלך בקליניקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר27/04/2009צרי קשר טלפוני אני זקוק ליותר פרטים.
הטלפון בפתיח הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אלעד27/04/2009אני בן , לא בת!!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אלעד27/04/2009בכל אופן תודה.אצור קשר במהלך השבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)