מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות מתחת לעינייםג'ניה20/05/2009
שלום,
יש לי נפיחות מתחת לעיניים, ואני בת 22 אז היא לא אמורה להופיע שם.
איך אני יכולה להיפתר ממנה?
תודה מראש,
ג'ניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות מתחת לעיניים
ד''ר קובי שמיר21/05/2009ג'ניה שלום.
כיום יש קרמים שמכילים תמציות , אלוורה והממליס, מרכיבים צמחיים שמכווצים את כלי הדם ומונעים הצטברות נוזלים. קומפרס מרגיע של מים חמימים ותה קמומיל יעיל כעזרה ראשונה.עיגולים כהים,נגרמים עקב ייצור מוגבר של מלאנין, כתוצאה ממתח, גיל וחשיפה לשמש. העור הדק שמתחת לעיניים וכמות כלי הדם הגדולה מושפעים בקלות מתהליך הפיגמנטציה. הזדקנות העור והידלדלות שכבת האפידרמיס מבליטים עוד יותר את נימי הדם התת עוריים. חשוב להימנע מחשיפת האיזור לקרינת השמש. יש להרכיב משקפי שמש ולמרוח תכשירים עם מקדם הגנה גבוה.יש להשתמש בקרם עיניים עשיר בחומרי לחות והזנה בלילה ובג'ל לא שומני בבוקר. אל תלכי לישון בלי להסיר את איפור העיניים.. בערב יש להקפיד על עיסוי עדין בקצות האצבעות בזמן מריחת הקרם, ועל התעמלות עלידי סיבוב מלא של העין מצד לצד, דרך העפעף העליון ואחרכך התחתון, עד עשרה סיבובים פעם ביום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)