נפיחות מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות מתחת לעיניים
    ג'ניה
    20/05/2009

שלום,
    יש לי נפיחות מתחת לעיניים, ואני בת 22 אז היא לא אמורה להופיע שם.
    איך אני יכולה להיפתר ממנה?

תודה מראש,
    ג'ניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• נפיחות מתחת לעיניים

ד''ר קובי שמיר
    21/05/2009

ג'ניה שלום.
    כיום יש קרמים שמכילים תמציות , אלוורה והממליס, מרכיבים צמחיים שמכווצים את כלי הדם ומונעים הצטברות נוזלים. קומפרס מרגיע של מים חמימים ותה קמומיל יעיל כעזרה ראשונה.עיגולים כהים,נגרמים עקב ייצור מוגבר של מלאנין, כתוצאה ממתח, גיל וחשיפה לשמש. העור הדק שמתחת לעיניים וכמות כלי הדם הגדולה מושפעים בקלות מתהליך הפיגמנטציה. הזדקנות העור והידלדלות שכבת האפידרמיס מבליטים עוד יותר את נימי הדם התת­ עוריים. חשוב להימנע מחשיפת האיזור לקרינת השמש. יש להרכיב משקפי שמש ולמרוח תכשירים עם מקדם הגנה גבוה.יש להשתמש בקרם עיניים עשיר בחומרי לחות והזנה בלילה ובג'ל לא שומני בבוקר. אל תלכי לישון בלי להסיר את איפור העיניים.. בערב יש להקפיד על עיסוי עדין בקצות האצבעות בזמן מריחת הקרם, ועל התעמלות על­ידי סיבוב מלא של העין מצד לצד, דרך העפעף העליון ואחר­כך התחתון, עד עשרה סיבובים פעם ביום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו