כתמים בהירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בהירים
    דניאל
    27/05/2009

אני בת 20 כבר כמה שנים עובדת בסביבת שמש ולמרות קרם הגנה משתזפת בפנים כי אני בהירת עור (וגם מדי פעם משתזפת בים בכוונה)
    אז הבעיה שלי היא שכבר מלפני משהו כמו 8 חודשים נשרפתי בפנים כמה פעמים ואז נוצר לי קילוף בפנים, קילוף עגול באמצע המצח בגודל2 -3 ס"מ בערך ובתוכו נוצרו לי 2 נקודות חן
    אני יודעת שזה מקילוף של השיזוף כי אני זוכרת שזה התקלף לי אחרי שנשרפתי ואז כמו בקילוף נוצר צבע בהיר וסביב הכל כהה
    לצערי כשזה קרה לי לא ייחסתי לזה חשיבות גדולה והמשכתי להחשף לשמש בלי הגנה
    ומה שקרה זה שעד עכשיו המשכתי כל הזמן להיות בשמש וזה פשוט עוד לא ירד לי!.
    ועד עכשיו לא ממש התייחסתי לזה כי חשבתי שזה יעבור עם הזמן אבל עדין בגלל שהעור שלי לא חוזר לצבע הטבעי שלו הוא כל הזמן שזוף כזה והכתם יותר בהיר..
    ועוד משהו יותר גרוע שקרה זה שלפני שבועיים הייתי בים והשתזפתי ואז שהגעתי לבית שטפתי פנים וניגבתי עם מגבת ופאום ראיתי שנוצרו לי עוד 2 קילופים בערך בגודל של 1 סמ" או חצי סמ" ליד הקילוף שכבר יש לי למרות שהוא כבר נראה פחות בולט מפעם אבל עדין אפשר לראות את זה ועכשיו לי יש 3 כתמים בהירים יותר מהעור שלי והם פשוט לא יורדים!
    גם שאני בשמש הקילופים האלה בכלל לא תופסים צבע! כאילו הם לא מסוגלים להשזתף,!
    וניסיתי גם לא להחשף לשמש בכלל במשך שבועיים וחצי וזה עדין לא עבר הקילופים פשוט נהיו לבנים ממש והעור שלי נהיה גם בהיר יותר אבל הקילופים עדין נראים לעין הם פשוט יותר בהירים מהעור

ניסיתי לקבוע תור לרופא עור אבל התור רק לעוד חודש- השאלה אם בכלל הוא יוכל לעזור לי או שיש מקום אחר? לאן לפנות ? אני מפחדת לפנות לקוסמטיקאית אחרי כל הסיפורים שהם הורסות את הפנים ואני לא רוצה לקחת סיכון
    יש איזה משהו אולי שאני יכולה לעשות למרוח על זה אולי קרם משזף שלא יראו תהבדל ? (למרות שהמשזפים האלו יורדים אחרי כמה זמן) יש משהו שיכול לטפל בכתמים שנראים כמו חוסר פגמנט? שלא יהיו בהירים יותר מהעור או משהו שיצבע את העור איכשהו קבוע?
    מה אפשר לעשות עם זה? יש עצות או משהו שנראה לך שזה ושכדיי לעשות?
    מקווה שיעזרו לי כאן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בהירים

הוספת תגובה

• כתמים בהירים

ד''ר קובי שמיר
    27/05/2009

יערה שלום
    תוכלי לפנות אליי טלפונית(נימצא בפתיח)ליותר פרטים וניראה מה נוכל לעשות, ייתכן ואלו פטריות עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דניאל
    28/05/2009

מי שראה את זה עד עכשיו לא חושב שזה נראה כמו פטריית שמש...
    ושמעתי שאם יש לאנשים מסויימים כתמים בהירים יותר מהעור (כמו אנשים עם בהרת) יש מכשיר מיוחד שמקרין קרינה לא מאוד מזיקה אבל שמעוררת תפיגמנט באותו מקום ואז הכתם נהיה בצבע של העור- האם כדיי גם לעשות טיפול כזה זה נשמע לי ממש טוב כי תמיד העור שלי מקבל צבע מהשמש וככה העור והכתמים יהיו בערך באותו צבע אחרי הטיפול אם זה אפשרי לעשות תטיפול הזה אז נראה לי שזה פיתרון טוב מה אתה חושב? או שאתה מכיר טיפול אחר שיכול להיות יעיל וגם קבוע ושלא חס וחלילה יחמיר את המצב...
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר קובי שמיר
    28/05/2009

יערה שלום
    גשי לרופא עור או לטיפול אחר שתיבחרי מה שחשוב הוא האיבחון של מה שאת מתארת ולאחר מכן תוכלי לגשת לטיפול באור או בתכשירים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו