עור רגיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור רגיש
    נירה
    04/06/2009

אני בת 58 לאחרונה נעשיתי רגישה מה שלא היה קודם, קרם פנים כל מה שניסיתי כמובן בל בושם עושה לי גירוד והופעת פצעונים בפנים, גם דאודרנט ניסיתי בלי אלכוהול ואלומניום ואחרי כשבועיים של שימוש גם מגרד לי , מה עושים? האם יש משהו טבע י שאני יכולה להשתמש ולא יעשה לי גירויים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור רגיש

הוספת תגובה

• תכשירים לעור רגיש

ד''ר קובי שמיר
    04/06/2009

יפה שלום.
    עור רגיש עשוי להיות שומני, יבש או עור בדרגת שומניות רגילה שפשוט סובל מבעיות אחרות שאינן קשורות לדרגת השומניות. טיפוח של עור רגיש צריך לקחת בחשבון גם את סוג העור, וגם את סוג הרגישות.

רגישות עור היא שם כולל לתגובות ותופעות שונות של העור, כמו אדמומיות, גירוי ועקצוץ ונטייה להתקלפות. היא עשויה להיגרם מסיבות רבות, החל באלרגיה לחומרים מסוימים, דרך מבנה עור עדין, פגעי מזג אויר והורמונים, וכלה במחלות שונות.
    אפשרי גם לאבחן את העור לפי סוג הדם, למשל שלבעלי דם מסוג O עור פחות רגיש, להבדיל מבעלי סוג דם ,A B ו-AB. ומומלץ למשל להימנע ממוצרי חלב.

המלצה למסיכה
    המסכה מסייעת לשיקום העור, רגישות ,הבהרתו והרגעתו.
    3 טיפות שמן לבנדר
    4 טיפות שמן ג'ינקו בילובה.
    כף שמן נבט חיטה
    ½ כף דבש
    1.5 כפית לציטין בתפזורת - יבש
    ½ כפית גליצרין
    3.5 כפיות מים מינרלים

בהצלחה.
    שימוש: את המסכה מומלץ להשאיר על העור במשך חצי שעה לפחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו