מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור רגישנירה04/06/2009
אני בת 58 לאחרונה נעשיתי רגישה מה שלא היה קודם, קרם פנים כל מה שניסיתי כמובן בל בושם עושה לי גירוד והופעת פצעונים בפנים, גם דאודרנט ניסיתי בלי אלכוהול ואלומניום ואחרי כשבועיים של שימוש גם מגרד לי , מה עושים? האם יש משהו טבע י שאני יכולה להשתמש ולא יעשה לי גירויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירים לעור רגיש
ד''ר קובי שמיר04/06/2009יפה שלום.
עור רגיש עשוי להיות שומני, יבש או עור בדרגת שומניות רגילה שפשוט סובל מבעיות אחרות שאינן קשורות לדרגת השומניות. טיפוח של עור רגיש צריך לקחת בחשבון גם את סוג העור, וגם את סוג הרגישות.
רגישות עור היא שם כולל לתגובות ותופעות שונות של העור, כמו אדמומיות, גירוי ועקצוץ ונטייה להתקלפות. היא עשויה להיגרם מסיבות רבות, החל באלרגיה לחומרים מסוימים, דרך מבנה עור עדין, פגעי מזג אויר והורמונים, וכלה במחלות שונות.
אפשרי גם לאבחן את העור לפי סוג הדם, למשל שלבעלי דם מסוג O עור פחות רגיש, להבדיל מבעלי סוג דם ,A B ו-AB. ומומלץ למשל להימנע ממוצרי חלב.
המלצה למסיכה
המסכה מסייעת לשיקום העור, רגישות ,הבהרתו והרגעתו.
3 טיפות שמן לבנדר
4 טיפות שמן ג'ינקו בילובה.
כף שמן נבט חיטה
½ כף דבש
1.5 כפית לציטין בתפזורת - יבש
½ כפית גליצרין
3.5 כפיות מים מינרלים
בהצלחה.
שימוש: את המסכה מומלץ להשאיר על העור במשך חצי שעה לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)