מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלוורהשלי05/06/2009
שלום לך,
יש לי עור פנים שמן וגם נימים
האם כדאי לי למרוח על הפנים מידי פעם ג'ל אלוורה 97% טהור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימי דם ועור פנים שמן
ד''ר קובי שמיר05/06/2009שלי שלום.
אלוורה בלבד לא יעילה לנימי דם זה בעיקר ניתן להרגעת העור.
מה שכן עוזר להשתמש במוצרים עדינים. מי צמחים ותערובות שמנים ארומטיות בעלות יכולת לכיווץ כלי דם כגון הממליס ,בלדונה,שן הארי,ג'ינקו בילובה וגרניום.
תזונה: ירקות ופירות טריים (במיוחד אלו המכילים חומרים אנטי דלקטיים וביופלבונואידים המחזקים דפנות כלי הדם כגון: ירקות ירוקים וצהובים, שום ובצל) ומאכלים המכילים ויטמין C. וכן בטא קרוטן הנימצא בגזר למשל,וכן דומדמניות ופירות יער לחיזוק כלי הדם.צמח ההממליס - Hamamelis virginiana - מחקרים רבים הוכיחו את תכונתו העוצמתית בכיווץ כלי הדם. הוא בעל תכונה אסטריג'נטית, כלומר: מכווצת, יוצרת שכבת מגן ומשפרת את יכולות ההחלמה של הרקמה. להממליס גם תכונה אנטי-דלקתית ומפחיתת כאב. לשימוש פנימי בצורת מיצוי מרוכז של הצמח, ולשימוש חיצוני כקומפרס (רטייה) או כמשחה.
פרחי צמח הקמומיל - Matricaria recutita / camomilla - בעלי תכונה מרגיעה המסייעת לטיפול והרגעת טחורים. לשימוש פנימי כמיצוי מרוכז של הצמח או בצורת חליטת תה מהפרחים, ולשימוש חיצוני כמשחה, רטייה או בתוך באמבט ישיבה.
ציפורני חתול / קלנדולה - Calendula officinalis - הקלנדולה היא אסטריג'נטית, אנטי דלקתית, מחטאת, מרגיעה ומפחיתה כאב.
בכל בית מירקחת שמיתמחה בנושא יוכלו להכין לך מישחה המורכבת מהחומרים הנ"ל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שלי07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)