מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קמטי הבעהמירי08/06/2009
אני בת 23 בהריון ולאחרונה הבחנתי שקמטי ההבעה במצח שלי נהיו בולטים ורואים אותם גם כשאני לא מזיזה את הפנים יש לי 2 פסים דקים לרוחב ומעל העין היה לי קמטי שהייתי מכווצת את העין אבל עכשיו הוא נהיה כמו שקע עמוק ורואים אותו במיוחד בשמש גם שאני לא מכווצת את הפנים האם אכשהוא זה קשור להריון שניהיה לי החמרה בקמטים או שזה הזדקנות מוקדמת של העור איך אפשר לטפל בדבר כזה בגילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטי הבעה
ד''ר קובי שמיר09/06/2009מירי שלום.
קיימים מספר סוגי קמטים: קמטי הבעה וקמטי גרביטציה- הם פונקציה של גיל ומופיעים בצידי האף, בין הגבות ובמרכז המצח. קמטים זעירים המופיעים באזורים החשופים לשמש, מוחמרים ככל שנחשפים יותר לקרינה, בעור הפנים, המחשוף והעורף.קמטי הפנים נחלקים לשני סוגים: פעילים ויציבים. הקמטים הפעילים - כמו קמטי הזעף, הדאגה והצחוק - נוצרים כתוצאה מפעילות שרירי הפנים. הקמטים היציבים - כמו הקמטים באזורי האף, השפתיים והסנטר - נוצרים עקב נפילת הפנים. בדרך כלל קמטים פעילים נפוצים יותר בחלקי הפנים שמעל האף.
להלן מספר אפשרויות טבעיות לשיפור.
1. חומצה היאלורונית- הגורם למתיחה וחיוניות
2. פפטידים- עובד על פעילות סיבי קולגן ואלסטין, מונע היווצרות קמטים ופועל על עומק הקמטים הקיימים.
3. ויטמינים ומינרלים במישחות.
4. חומצות אלפא ובתא הידרוקסיות- ממיס את הדבק הבין תאי, מזרז תהליכי חידוש ושיקום העור, מבהיר ומאפשר ספיגה מוגברת של חומרים לעור.
5. חומצה רטינואית- נגזרת של רטינול מבהיר ומחדש את העור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמטי הבעה
מירי09/06/2009תודה על התשובה אז לפי מה שהבנתי מדברייך זה לא קשור להריון אכשהוא אלא זאת הזדקנות של העור מוקדמת רציתי לציין שיש לי בצקת ברגליים ושמנתי די הרבה בהריון לא יכול להיות שיש לזה קשר אני לא מצליחה להבין איך בחורה בגילי צריכה להתמודד עם קמטים אף פעם לא ראיתי בחורות בגילי עם קמטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר09/06/2009הסיבות אינם משמעותיות במיקרה של קמטים,
מה שחשוב זה לטפל במה שקיים כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמטי הבעה
מירי09/06/2009אני חושבת שזה כן משמעותי כי אם זה קשור להריון יתכן ואחרי הלידה הקמטים לא יראו ככה אם זה קשור להשמנה או לבצקת אבל אם זה לא קשור לזה וזה הזדקנות של העור אז כן צריך לטפל בגלל זה חשוב לי כל כך לדעת מה הסיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר09/06/2009את האיבחון במדוייק צריך לעשות בקליניקת עור טבעית או קונונציונלית לפי בחירתך.
איין אפשרות לאבחן בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)