קוסמטיקה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוסמטיקה טבעית
    ל
    11/06/2009

שלום,
    בשנה האחרונה אני סובלת מתגובות אלרגיות בעור הפנים (גרד, נפיחות, אדמומיות).
    בבדיקות קבעו שאני אלרגית לניקל. חלק מהתגובות שלי הן לאחר שימוש במייקאפ, עפרונות עיניים וכד'.
    האם תוכל להמליץ על חברה או מקום שבו אפשר לקנות מוצרי קוסמטיקה שאין בהם מתכות למיניהן (נחרדתי לגלות חמרים כמו אלומיניום במייקאפ לדוגמה! שווה לקרוא את האותיות הקטנות)?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוסמטיקה טבעית

הוספת תגובה

• קוסמטיקה טבעית

ד''ר קובי שמיר
    12/06/2009

שלום.
    חומרים משמרים לא טבעיים מצויים ברוב המכריע של המוצרים הקוסמטיים ומהווים את הגורם השני בשכיחותו להופעת תופעות אלרגיות בעור.תפקידםלמנוע זיהום החומר הקוסמטי על ידי חיידקים ופטריות. גם חומרים אלו הם סיבה שכיחה לפריחות הנגרמות עקב שימוש בחומרים קוסמטיים.
    השימוש למשל במסנני קרינה הביא עמו גם דיווחים בודדים על תופעות לוואי. באותם מיקרים הופיעה אלרגייה באזורי המגע עם מסנן הקרינה שהתבטאו באודם ובגרד מקומי. האלרגייה למסנני קרינה נגרמה בעבר על ידי מסננים המכילים חומר הנקרא PABA , וכיום מופיעה בעיקר לאחר שימוש במסנני קרינה המכילים Oxybenzone.

כעיקרון רצוי לנסות להישתמש בתכשירים טבעיים היפו אלרגנים.

מהיכרות אישית
    פני למעבדות תפוח והם יפנו אותך לתכשירים אצל קוסמטיקאית באזור מגורייך.
    רצ"ב הטלפון שלהם.
    039304986-9.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו