מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת זקיק השערהנועה24/08/2007
שלום רב,
אני בת 22, וזה כבר כ-6-7 שנים שאני סובלת מדלקת זקיק השערה (פוליקוליטיס), שבה לאחר הורדת שיער גדלות לי השערות מתחת לעור, ויוצרות פצעים דלקתיים ובולטים.
במהלך השנים פתחתי את הפצעים על מנת להוציא את השערה וכתוצאה מכך נוצרו לי סימנים של מן חורים ואדמומיות מתחת לעור שלא מתרפאים, זאת בנוסף לשערות שממשיכות לצמוח מתחת לעור ולגרום לעוד פצעים כאלו.
כמובן שאני מנסה לשמור על סטריליות כמה שניתן, להשתמש בסבון אנטיבקטריאלי, למרוח אלו-ורה תמיד אחרי,ניסיתי כל מיני משחות שונות אך כל זה לא עזר עד כה... הרפואה הקונבנציונלית מציעה טיפול אנטיביוטי/סטרואידים והייתי מאוד רוצה להימנע מכך... רציתי לשאול:
1)האם יש סוג של משחה אנטיביוטית טבעית שניתן למרוח, שתמנע את הדלקת בפעמים הבאות?
2)האם יש משחה שיכולה לשפר את מראה העור (לשפר את מראה הצלקות שנוצרו במהלך השנים)?
סליחה על המגילה, פשוט אין צורך לציין עד כמה הבעיה האסטטית הזו מפריעה, במיוחד בגיל
שלי...
תודה מראש, ויום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת זקיק השערה
ד''ר קובי שמיר24/08/2007נועה שלום
את כניראה סובלת ממה שניקרא בלשון רפואית קרטוזיס פילאריס(פוליקוליטיס)
כעיקרון אפשרי לקבל תוצאות טובות ע"י שימוש חיצוני במישחות שעשויות מחומצות אלפא הידרוכסיות(חומצות שמופקות מפירות),חומצה סיליצילית המופקת מצמחי גשם וכן שימוש בשמנים אתריים בשילוב עם סולפור(גופרית),כל אלה יכולים לשפר לך מאד את העור(כמובן לאחר בדיקת ממדדי עור ואיבחון יותר מעמיק),כמו כן בטיפול נכון תוכלי לשפר מאד את הצלקות והכתמים שנוצרו.
בברכה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
מ05/09/2007אני סובלת מאותה הבעיה ואני כבר כל כך נואשת מהצד האסתטי ,הכתמים והצלקות הארוריםהללו משבשים לי את החיים,ואני בחורה עם כל כך שמחת חייםוזה הורס כל חלקה טובה שעוד נשארה בי.אני לא נמצאת בארץ כרגע והייתי שמחה אילו יכלת להודיע לי אם כן התחלת לטפל בבעיה האם יש סיכוי להפטר מזה ?המון המון תודה .אולי נוכל אפילו לצור קשר ולדבר במיילthank u
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת זקיק השערה
ד''ר קובי שמיר06/09/2007המייל שלי מצורף דרך אתר הבית שלי תוכלי ליצור עימי קשר.
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)