מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיות בפניםאבי07/07/2009
שלום , אני בחור בן 18 לפני 3 שנים בערך התחיל להיות לי אדמומיות בשתי הלחיים וזה ממש מפריע לי ומוריד לי את הביטחון העצמי , הלכתי לשתי רופאי עור וקיבלתי משחות עם סטרואידים שרק החריפו את המצב אח"כ הלכתי לסופר פארם ואיזה אחת הקוסמטיקאיות שם נתנה לי קרם של ahava בשם dermud אחד ליום ואחד ללילה והיא אמרה שזה יעזור לי .. אבל שום דבר זה לא עזר לי בכלל עכשיו רציתי לשאול אני קראתי על כל מיני טיפולי ליזר למינהם כמו IPL או טיפול פוטודינמי .. אני ממש חושש מטיפולים מהסוג הזה ואני גם לא יודע עד כמה היעילות שלהם תשפיע לי על הורדת האדמומיות לאחר הטיפול , רציתי להתייעץ איתך איזה טיפול היית ממליץ לי לעשות במצב שלי ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות בפנים
ד''ר קובי שמיר08/07/2009אבי שלום.
כדי לטפל נכון בעור פנייך, יש קודם לאבחן באיזה סוג עור התברכת. תכשיר שאינו מותאם לעורך יכול לגרור תגובה אלרגית או פשוט לא לספק השפעה מקסימלית. שימי לב, מראהו של עור פנים שמן שמנוני במיוחד והוא בעל נטייה עזה להתכסות בנקודות שחורות ובפצעונים. עליך לנקות את פניך לפחות שלוש פעמים ביום ולהשתמש אך ורק בסבון המיועד לעור פנים שמן. כמו כן, יש להשתמש במסכת ניקוי עמוק או במי פנים בבוקר ולפני השינה. עדיף להשתמש בג'ל ניקוי ולא בחלב פנים כי הג'ל מרחיק זיהומים ודוחה את ההשפעות המגרות שיש למים על הפנים.
עור פנים יבש מועד לאדמומיות וגם לקילופים. יש להשתמש בסבון פנים נוזלי כדי לא לייבש את הפנים, במי פנים נטולי אלכוהול ובקרם לחות עשיר. עור פנים רגיל הוא לעיתים שמן ולעיתים יבש ולטיפולו ניתן להשתמש כמעט בכל מי פנים, סבון או לחות שמיועדים לעור רגיל. לפני השינה ולנקות את הפנים היטב, לאחר מכן מרח קרם לחות על המצח, האף, הלחיים והסנטר רצוי בתנועות סיבוביות. את קרם הלחות כדאי למרוח מדי בוקר וערב
כמו כן המלצתי אליך לגשת לייעוץ ואיבחון מיקצועי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)