קרם פנים לעור מעורב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם פנים לעור מעורב
    ליז
    09/07/2009

שלום,
    אני מעוניינת לרקוח לעצמי קרם פנים.
    סוג עור הפנים שלי הוא מעורב (קצת נוטה יותר ליבש).
    מבחינת שמנים ארומטיים, למדתי ואני יודעת מה לשים בקרם, אבל אני לא בטוחה בנוגע לשאר המרכיבים.
    על איזה בסיס כדאי לי לעשות את הקרם? חמאת שיאה, ג'ל?
    איזה עוד מרכיבים מלבד השמנים והג'ל/חמאה אני צריכה לשים?
    מאוד אודה לכל מי שייתן עצה.

ליז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם פנים לעור מעורב

הוספת תגובה

• קרם פנים לעור מעורב.

ד''ר קובי שמיר
    10/07/2009

ליז שלום.
    בסיסים אפשריים לעורך:
    שמן דקל Palm Tree Oil

שמן המופק מקליפת הפרי ומהזרעים של עץ הדקל האפריקאי.
    עשיר בויטמינים, בעיקר בוויטמין A (בטא קרוטן) ובחומצות שומן שיעילות בחיזוק קרומי התאים ובחידוש רקמות. בעל מרקם מוצק וגבשושי. עוזר בשיקום עור עייף, פגוע , סדוק ומוזנח. בעל צבע צהבהב בהיר וריח נייטרלי.

שמן ויטמין Tocopherol-Vitamin-E E

שמן שהוא אנטי-אוקסידנט חזק ומונע התפשטות של רדיקלים חופשיים.
    משפר את זרימת הדם ומשקם כלי דם, עוזר לשיקום רקמות עור. בעל מרקם סמיך וצבע וריח נייטרליים.

למי מיועד: לעור סדוק, יבש ומבוגר, לריפוי פצעים, לטיפול בנגעי עור (בעיקר פסוריאזיס) ולריפוי כוויות וכיבי עור.

שימושים בקוסמטיקה הטבעית: משמש כחומר משמר כמעט בכל תכשירי הקוסמטיקה הטבעית בשל היותו אנטי-אוקסידנט חזק . לשימור יש להוסיף אותו בריכוז של 2%.

המופק מזרעי צמח הזיפן.
    מכיל כמות רבה של פרוטאין וחומצות שומן חיוניות ואת הכמות הגדולה ביותר הקיימת בטבע של חומצה גאמה לינולנית וזאת בנוסף לחומצות השומניות החשובות לחיזוק ממברנת התא, להזנתו, לשמירת לחותו ועצירת הזדקנותו. מעשיר כל שמן שבא איתו במגע. בעל צבע צהוב חיוור וריח נייטרלי. משמש הן לשימוש חיצוני. והן בצורת קפסולות ללקיחה פנימית. בליעת חצי כפית של שמן הבוראז' שלוש פעמים בשבוע, משפרת את מראה העור.

שמנים אתריים מתאימים .
    ילנג ילנג, גרניום, נרולי, ורדים, יסמין, אלמוות הכסף, ברגמוט, סנדלווד, בנזואין,
    רוזווד, מור, לבונה, מנדרינה.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו