שאלה על טיפול קוסמטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על טיפול קוסמטי
    לי
    26/07/2009

בס"ד
    שלום
    אני בת 21 ויש לי עור נעורב מגיל 13 יוצאים לי פצעים
    היום בגיל 21 יש לי כתמים רבים שנשארו ופצעים בעיקר במצח סנטר ובלחיים
    כיום אני מטופלת אצל קוסמטיקאית 3 טיפולים
    השאלה שלי היא
    אחרי הטיפול אצל קוסמטיקאית אני חוזרת יותר פצועה אדומה ואיפה שהיא טיפלה יוצאים אחרי יומיים שלושה פצעים
    האם זה נורמלי?
    אחרי כמה זמן ניתן לראות שיפור
    כי אחרי 3 טיפולים העור שלי עדיין דלקתי ויוצאים פצעים
    אני יודעת שזה לוקח זמן אני רק רוצה לדעת אינדקציה כמה זמן לראות אם הטיפול מועיל או לעזוב אותה...
    ועוד שאלה:
    יש כדורים טבעיים לאזן את ההורמונים בגוף בלי גלולות אני פשוט מפחדת מתופעות לוואי בעתיד
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על טיפול קוסמטי

הוספת תגובה

• טיפול קוסמטי

ד''ר קובי שמיר
    27/07/2009

לי שלום.

תופעת האקנה קשורה למספר גורמים:
    1. הפרשת חלב מוגברת ובלוטות מוגדלות.
    2. סתימה בנקבוביות העור.
    3. התרבות חיידקים.
    4. דלקת הנובעת מהתרבות חיידקים. התפתחות הדלקת קשורה בהרס הנקודות השחורות ובשחרור תוכן בלוטות החלב אל הרקמה שמסביב. בדרך כלל, החיידקים המעורבים באקנה הם חלק מהאוכלוסייה הטבעית של העור.

הטיפול הינו בעל חשיבות קריטית. חוסר טיפול נכון בזמן הנכון יותיר אחריו צלקות וכתמים. יש להקפיד על טיפולים בתדירות של פעם בשבוע בהתחלה ולרווח אותם בהתאם לשיפור. הטיפול מתרכז בהמסת שכבות העור הקשה ובייבוש נקודתי של פצעים. ההמסה חשובה במיוחד באקנה ציסטי (פצעים עמוקים וללא ראש מוגלתי). חשובה ההקפדה על ניקוי נקודות שחורות והחדרת חומרים מרפאים. יש לסיים במסכות מחטאות ומרפאות. כשהעור נרגע יש לחזור על סדרת ההמסות כתהליך מאיץ ריפוי.
    טיפול ההמשך בבית הוא חשוב לא פחות ומהווה גורם משפיע בהצלחת הטיפול.

בכל מיקרה תוכלי ליצור עימי גם קשר טלפוני וניראה איך לשפר את מצב העור.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו