עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור
    טל
    30/08/2007

שלום,

אני בת 34 ויש לי עור רגיל-שמן.

לאחר ירידה רבה במשקל, בצורה איטית מאד, העור נהייה יבש מאד ומקומט.

אפילו בצוואר כשנוגעים, נשאר "חור" לפי צורת האצבע.

העור איבד לגמרי מחיוניותו וגמישותו.

קשה לשים קרם בקיץ בגלל הזיעה, אך אני טובלת באמבט שמנים ומשתדלת למרוח את הפנים בלילה לפני השינה בקרם מזין. אני שותה לפחות 8 כוסות ביום ויש לי טחינה (שומן) בתפריט.

כעת הוספתי 2 כפות שמן זית.

מה ניתן עוד לעשות על מנת לשמור על מראה העור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור

הוספת תגובה

• עור

ד''ר קובי שמיר
    31/08/2007

קורל שלום
    מצב העור לאחר ירידה במישקל דורש איבחון יותר מעמיק(מירקם,דילדול,רפיון וכ"ו).
    את אמורה להישתמש במישחות על בסיס חומצות פירות בשילוב עם חומרים על בסיס קולגן ואלסטין לשיפור הגמישות בעור.
    כמו כן בנושא האדמומיות בלחיצה (סומק) את אמורה להישתמש בחומצות אמינו ומינרלים מסוימים בשילוב צמחי מרפא.
    שוב ,עורך דורש איבחון מעמיק אם תירצי תוכלי ליפנות אלי דרך אתר הבית שלי (מצורף לינק) ואראה איך אוכל לעזור או להפנות אותך לטיפול ולתכשירים שיתאימו לבעייתך.
    בברכה
    [a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

טל
    31/08/2007

תודה על התשובה.
    האם תוכל להמליץ לי על תכשירים המכילים חומצות פירות וקולגן אלסטין, לא משנה לי אם התכשירים נמכרים עם מרשם או שניתן לקנות אצל קוסמטיקאית.
    לגבי הצוואר:
    כשנוגעים, העור לא נהייה אדום, אלא לוקח לו כמה שניות לחזור שוב לאותו מצב.
    כאמור הוא מתחיל לאבד מגמישותו ומהאלסטיות שלו, להיות רפוי ו"נופל" כמו עור של מבוגרים ששרירי הצוואר לא מחזיקים אותו .
    לפני שנה היה לי עור של תינוק, מתוח, רווי, חלק... הפך לעור יבש, מקומט ומדלדל בכל חלקי הגוף.
    השינוי בעיקר בחודש האחרון מאד לרעה.

תודה שוב

ממשיכה את השרשור באתר שלך.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשירים

ד''ר קובי שמיר
    01/09/2007

קורל שלום
    תוכלי ליצור איתי קשר דרך אתר הבית שלי(צרפתי לינק)יש שם את טלפון המירפאה שלי ואכל לתת לך רשימת מקומות באזור מגורייך לתכשירים.
    בקשר לשאלתך השניה אני ממליץ לך גם צמחים טיפוליים לבליעה זה ישפר במקביל לטיפול בתכשירים את האדמומיות ואת האלסטיות.[
    [a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו