מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים כתוצאה מפצעים מוגלתייםמ05/09/2007
שלום,האם יש סיכוי להפטר מכתמים בגב וברגליים שנוצרו כתוצאה מפצעים קטנים שלמרבה הצער התעסקתי בהם יותר מדי,עד שהפכו לגדולים והותירו אותי עם כתמים איומים.האם באמת אפשר להעלימםאני יודעת שאם כן מדובר בתהליך ארוך ,איך אני יכולה לעזור לעצמי מהבית? איזה צמחים יכולים להטיב את מראה הכתמים? אילו מרקחותיעזרו בהדרגה? אני כבר כל כך נואשת מהמצב וכבר לא מאמינה שהם באמת יחלפו יום אחד ,ואני יחזור לעצמי .האם הזמן גם יכול לעשות את שלו ?האם חשיפה הדרגתית לשמש תעלים אותם כמו שקורה במקרה של פצעון בפנים שעבר והשאיר קצת צבע אבל לא שמים לב אליו ואם הזמן הוא חולף?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים כתוצאה מפצעים
ד''ר קובי שמיר06/09/2007שלום.
לפי תאורך הינך זקוקה לייעוץ וטיפול מיקצועי ולא טיפים .
תוכלי ליפנות אלי דרך אתר הביית שלי(מצורף ויש שם טלפון)ואראה אייך אוכל לעזור או להפנות אותך לייעוץ מיקצועי.
לא הייתי ממליץ לך להזניח כדיי לא לגרום לכהות והיצטלקות יתר של העור.
בברכה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)