מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחהורד26/10/2009
מזה תקופה של כמה חודשים שהופיעו לי סימני מתיחה בבטן בצבע אדמדם, כנראה כתוצאה של השמנה.
אני משתמשת בשמן עור משקם של חברת פלקסיטול מזה כמה שבועות אך אני לא רואה שיפור בצבע הסימנים או בכלל...
קראתי והבנתי ששמן רוז היפ יעיל בטשטוש הסימנים, אבל הבנתי גם שיש צורך למהול אותו בשמן נוסף, הייתי מבקשת לדעת באיזה שמן מומלץ למהול אותו למטרה זו ומה היחס הכדאי?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר קובי שמיר27/10/2009ורד שלום.
טיפול בסימני מתיחה בעור/ צלוליט/העלמת צלקות
סימני המתיחה הנם קווים הנוצרים בעור כתוצאה מקרעים בשכבה התחתונה של העור. בתקופת ההיריון, או בעקבות עליה משמעותית במשקל, הגוף גדל במהירות והעור אינו מספיק לייצר רקמות עור חדשות, כתוצאה מכך, נוצרים קרעים בשכבה התחתונה של העור.
בתחילה הקרעים נראים כפסים אדומים כחולים, ומאוחר יותר, נוצרת בין הקרעים רקמת עור (קולגן) שונה במבנה ובצבע מהרקמה המקורית שהייתה, רקמת עור זו צבעה לבן.
המונח המקצועי לרקמה הזו הוא STRIEA. ה STRIEA מופיעה גם אצל העוסקים בפיתוח גוף.
מי שיש לה כבר סימני מתיחה, סביר שיופיע לה סימני מתיחה נוספים במהלך היריון או עליה המשקל.
סימני המתיחה יכולים להיווצר בכל אזור הגדל בגוף: בטן חזה, מותניים, רגליים וכו. הטיפול משלב:
1. קרמים המיועדים למניעת סימני מתיחה ולא להזנה של העור, קרמים אלו חודרים לשכבה התחתונה של העור ומגמישים אותו ובכך מונעים את סימני המתיחה.
2 שיטות המסות עור וחידוש הקולגן והאלסטין במקביל נעשה ע"י שימוש בחומצות טבעיות בריכוזים שונים.
3. רקיחת משחות לשימוש ביתי למניעת תופעות לוואי לתחזוקת הטיפול ולשימור ושיפור התוצאות .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן רוז היפ
ורד30/10/2009ד"ר קובי שלום שוב...
את כל מה שענית לי אני כבר יודעת, תודה...
אבל השאלה שלי היא לגביי שמן הרוז היפ, במה למהול אותו בכדי להשתמש בו למריחה על העור ישירות ומה היחס שיש למהול?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן רוז היפ
ד''ר קובי שמיר31/10/2009ורד שלום
לאיזה סוג עור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן רוז היפ
ורד01/11/2009תודה רבה על ההענות המהירה ד"ר שמיר...
הבנתי ששמן רוז היפ יעיל כטיפול בסימני מתיחה...
רצוני הוא לדעת האם ניתן למרוח אותו ישירות על העור (על הבטן) או שיש צורך להוסיף לו שמן בסיס?
ואם כן יש צורך להוסיף לו שמן בסיס, אז כמה טיפות משניהם ע"מ שזה יהווה שמן לטיפול בסימני המתיחה?
אני ממש מודה לך על העזרה.. שיהיה שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן רוז היפ
ד''ר קובי שמיר02/11/2009השמן אינו יעיל לסימני מתיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
ורד08/11/2009תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)