עור רגיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור רגיש
    ניקול
    29/11/2009

היי
    אני בת 32 ויש לי עור מעורב רגיש הנוטה לאדמומיות
    איך עליי לטפל בעור הפנים המליצו לי לא להשתמש במסכות קילוף וכדומה.
    האם תוכל להמליץ לי על סוגי טיפול מסכות וכו... או אוליי לשנות תזונה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור רגיש

הוספת תגובה

• טיפול לעור רגיש

ד''ר קובי שמיר
    29/11/2009

ניקול שלום
    טיפולי הפנים לעור היבש רגי ואדמומי יהיו מכוונים להגנה ושיחזור הציפוי המימי-שומני ובנייה מחודשת של השכבה הקרנית ושיקום התא.
    עם הגיל ישנה ירידה עקבית ודרסטית בהפרשה ההורמונלית המביאה לאובדן נפחים ופוגעת באיכות ובמספר סיבי הקולגן והאלסטין בדרמיס וכתוצאה מכך האטה בהתחדשות תאי האפידרמיס הנראית לעין כעור דק חרוש קמטים ובעל טונוס נמוך, אטרופי - עמום, חסר חיוניות וברק (ירידה בויטמין D).

בעזרת טכנולוגיה חדישה, שיטות מדעיות, ניצול אוצרות הטבע וטכניקות מסורתיות, מחבר מדע הקוסמטיקה בין ישן וחדש ומביא ללקוחה תכשירים יעילים בעלי חדירות גבוהה יותר מבעבר.
    נוסחאות בעלי כושר לחוח גבוהה המועשרות במרכיבים שומניים ומכילות תרכיזים המכילים מיקרו קפסולות, ליפוזומים ועוד - תוך הבנת חשיבות התזונה הנכונה ותוספי מזון בהתאם לגיל, לחסרים ולמניעה .

שימוש בחומרים המרכיבים את דופן תאי העור כדי להשפיע על פעולת חדירה לתאים ולטיפול בעור מחוספס רגיש אדמומי ויבש. לדוגמא: חומצות שומן חיוניות: ויטמין F, חומצה לינולאית, חומצה לינולנית, חומצה ארכידונית, שמן נר הלילה ולציטין.
    3. העלאת רמת הלחות של העור הנעשית במספר שיטות:
    • שימוש בחומרים היגרוסקופיים (חומרים סופחי לחות) כגון: אלוורה, סורביטול, חומצה היאלורונית, קולגן, אצות ים וגליצרין.
    • אספקת חומרים טבעיים ממרכיבי ה- N.M.F כגון: חומצה לקטית ואוריאה.
    • שמירה על תכולת המים בקרנית על ידי הגישה האוקלוסיבית. (יצירת מעטה שומני מלאכותי על העור) בשימוש בחומרים כגון: ווזלין, שעוות וסיליקונים.
    • הוספת צרמידים המהווים כ- 50% מהחומר השומני הבין תאי . הם מגדילים את התאחיזה בין התאים ונוכחותם תורמת לוויסות יעיל יותר של קצב אובדן המים דרך העור ולפני עור אחידים וחלקים יותר.
    טיפים לטיפוח בבית:
    • ניקוי הפנים עם תכשיר שאינו מייבש את העור כגון: שמן הידרופילי או ג'ל.
    • להקפיד על הסרת איפור מהעיניים על ידי תכשיר מתאים כדי למנוע נשירת ריסים, אדמומיות ודלקות.
    • לעשות אחת לשבוע פילינג ביולוגי המכיל חומצות אלפא הידרוקסי.
    • לאחר הפילינג למרוח על הפנים, הצוואר והמחשוף מסכה מזינה.
    • אחת לשבוע לעסות את אזור העיניים עם אמפולה או סרום לעיניים.
    • למרוח בבוקר ובערב קרם עיניים.
    • להשתמש בבוקר בסרום המכילים חומרים לחותניים.
    • לבחור בקרם לחות לבוקר המכיל מסנן קרינה.
    • בערב למרוח קרם הזנה עשיר.
    • אחת לחודש לעשות במכון טיפול פנים להחייאה והחדרת חומרים.
    • לשתות הרבה מים ומזונות המכילים ויטמינים.
    • להימנע משיזוף.
    • לחייך ולהימנע ממתחים!

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו