מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה הנובע משימוש בחומרי עיצוב שיעררווית25/09/2007
שלום רב,
אובחנתי אצל רופאת עור כמישהי הסובלת מאקנה כתוצאה משימוש בחומרי עיצוב לשיער (מוס וכו'). נאמר לי להפסיק לחלוטין את השימוש במוצרים אלו ע"מ שהבעיה בעור תיפטר. הבעיה היא שיש לי שיער מתולתל ומלא הדורש עיצוב. האם ניתן לרקוח שטיפת שיער כלשהי מחומרים טבעיים אותה ניתן לפזר על השיער להוספת ברק? אם כן - האם ניתן לרקוח שטיפה זו ולשמור אותה למס' שימושים?
תודה מקרב לב,
רווית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפת שיער
ד''ר קובי שמיר25/09/2007רווית שלום
תרחיץ לשטיפת שיער על בסיס שמן חוחובה,ויטמין E,שמן זרעי ענבים בתוספת סבון ללא סבון .
תוכלי להישתמש בתרחיץ זה כשלושה חודשים(חיי מדף).
כמובן ללא קשר את אמורה לפנות לטיפול בפצעים בעור.
בהצלחה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
רווית27/09/2007ד"ר קובי שלום שוב,
ראשית תודה על תשובתך.
שנית - אני אכן מטופלת אצל רופאת עור בנוגע לאקנה ונאמר לי שאסור לי לשים כל חומר שומני על השיער היות וכל תכשיר כזה הוא הגורם לאקנה.
האם שמן החוחובה יכול במקרה זה להזיק לעור הפנים?
בנוסף, היכן משיגים/רוקחים את השטיפה שהצעת?
תודה וחג שמח
רווית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ד''ר קובי שמיר28/09/2007רווית שלום
ציינתי שאת המישחה הנ"ל יש לרקוח בשמן זרעי ענבים שהוא פחות שומני.
תוכלי ליפנות אליי במייל דרך הקישור יש שם טלפון ואראה לאן אוכל להפנות אותך קרוב למקום מגורייך.
בברכה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)