שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    יוסף
    23/12/2009

בזמן האחרון שמעתי על קוסמטיקה טיבעית ומיכוון שאני אמשח לנסות ולבדוק דבר טיבעי לפני שאקח תרופה אז אני רוצה לשאול האם יש משהו יעיל בקוסמיטקה הטיבעית לבעייה של עור שומני ושומנים תת עוריים עם כתמי פיגמנטציה ובנוסף היפר פגמנטציה בגב המליצו לי על מריחת שמן אתרוג ושמן קנביס לעור בוהק בריא בהיר וזהור או לקנות תכשיר שמכיל ריכוז גבוה של אתרוג אני בעל עור כהה ומיכוון שרוב העבודה שלי היא בשטח אז העור מתכהה מהשמש וקראתי שזה לא מבהיר רק את כתמי הפיגמנטציה אלא מביא אפקט של בהירות העור והבהרה כללית ושיש לזה אפקט על המלנין בעור ובזה אני מעוניין אם ידוע שאכן שמן האתרוג או מסכה שהאתרוג מיוצר ממנה אכן עוזרת לבעיה כזאת אז אשמח למידע ממי שמתמצא בזה
    בתודה מראש וכל טוב
    יוסף
    דבר נוסף אם זה אכן טוב אז האם זה גם מתאים לנשים וגברים כי יש לי אחות שהופיעו אצלה בעיקבות הריון כתמי פנים כאלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר קובי שמיר
    23/12/2009

יוסף שלום.
    לא להיסתפק בטיפים
    שומנים תת עוריים זקוקים לייעוץ טיפול ואיבחון מיקצועיים כדי שלא יחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו