אקנה\הרפס וכתם על האף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה\הרפס וכתם על האף.
    ניר
    03/02/2010

אני בן 14 וחצי יש לי הרפס, גם להורים שלי יש.
    בכל מקרה היה לי לפני כמה שנים התפרצות של הפצעים בשפתיים אבל עבר לאחר המון זמן וסבל.
    בכל מקרה, לפני כמה ימים גדל לי פצע מוגלתי (כמו פצע אקנה) וזה לא בדיוק על השפתיים, אלא זה על החיבור בין השפה העליונה לבין ה"שפם" זה כאילו לא על אמצע השפתיים אלא למעלה, אבל כן זה מחובר לשפתיים.
    אז האם הפצע המוגלתי הזה גם קשור להרפס או שזה אקנה רגיל?
    אני משתמש כבר כמה ימים מאז שהפצע יצא בזובירקס אבל זה לא ממש עוזר..
    ויש לי משחה נגד אקנה שרופא עור נתן לי, לשים את זה על הפצע או להמשיך עם הזובירקס נגד הרפס, או שיש טיפול אחר?

ועוד שאלה, לפני איזה 4 חודשים היה לי פצע אקנה ענק על האף וקוסמטיקאית פוצצה לי אותו.
    הפצע עבר אבל נשאר לי סימן חום כהה על האף שלאט לאט דוהה אבל הוא לא נעלם.. האם הוא יעלם מעצמו? או יש איזה משחה\טיפול להבהרת כתמים?
    אמרו לי שיש כזה דבר משחת הבהרת כתמים - זה יעזור במקרה זה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה\הרפס וכתם על האף.

הוספת תגובה

• יוסי,

ורדה גולד
    03/02/2010

עליך לגשת לרופא עור בכדי שיאבחן את הנגע. אם מדובר בהרפס, אז הטיפול הוא לפי הוראות הרופא בלבד. אם מדובר בפצע אקנתי, לקוסמטיקה יש פתרונות מעולים.
    בכל מקרה, רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו