מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות/כתמים ברגלייםבת שבע11/10/2007
שלום ד"ר קובי שמיר.
כתוצאה מנסיוני להוציא שערות שצמחו מתחת לעור ברגליים נותרו לי צלקות/כתמים חומים.
כיצד ניתן לעזור להם להתבהר ולהעלם?
העור שלי בכל הגוף הוא רגיש ופצעים נוטים להשאיר אצלי צלקות, אני מורחת שמן זית על הצלקות לפני השינה ובד"כ אחרי תקופה הן מתבהרות ונעלמות. משום מה ברגליים שמן הזית עוד לא השפיע.
אשמח לקבל את עצתך בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות וכתמים
ד''ר קובי שמיר11/10/2007בת שבע שלום
אני ממליץ לך לא להישתמש יותר בשמן זית בתור התחלה.
בנוסף צלקות וכתמים ואולי נישארו עדיין פצעים מחייבים אותך אם ברצונך לטפל באופן רציני טיפול ואיבחון יסודי של עורך.
צרי עימי קשר דרך אתר הביית שלי ואראה איך אוכל לעזור או להפנות אותך לטיפול נכון עבורך.
בברכה
[a href=http://www.mediskin.co.il id=link]ד"ר קובי שמיר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ד"ר קובי.
שניר.29/06/2009ראיתי שמישהו שאל אותך בקשר לבעייה זההה כמו שלי. הכתבמים ברגליים
רציתי לדעת איזה טיפול אפשר לעשות כדי להבהיר אותם. \
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים ברגליים.
ד''ר קובי שמיר30/06/2009שלום שניר
ראה תשובתי הקודמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)