עור מגורה כתוצאה מפילינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור מגורה כתוצאה מפילינג
    שני
    19/04/2010

היי, אני בת 19 ועשיתי אתמול טיפול פנים.
    אני חושבת שכתוצאה ממזג האוויר, נהיה לי יובש בפנים ובידיים. ובאתי לטיפול עם עור רגיש מהרגיל כנראה.
    כתוצאה מהטיפול חלקים גדולים בעור הפנים נהיו אדומים וגבשושיים ממש כמו "חררה" וכל האיזור שורף ומגורה ונראה כמו תגובה אלרגית
    אני ממש לחוצה מהמצב, עבר כבר יותר מיום והעור נראה מגורה באותה הרמה. מה יכול לשפר את המצב? תוך כמה זמן דבר כזה מחלים?
    אשמח לכל עצה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור מגורה כתוצאה מפילינג

הוספת תגובה

• עור מגורה כתוצאה מפילינג

ד''ר קובי שמיר
    20/04/2010

שני שלום.
    מישחה על בסיס קמומילה,לבנדר,ארניקה,אלוורה,גליצרין, ויטמין B5 אשר באופן פעיל משקם, מרכך ומחליק את העור, הפורמולה היא על בסיס שמן חוחובה.
    זה אחד המישחות המצוינות לתופעות לוואי לאחר פילינגים.
    המינונים והרקיחה חייבים להעשות בהתאם לבעייה ולאחר איבחון יסודי של העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי על איזה משחה מדובר?

שני
    20/04/2010

יש לי בבית דרמקול, אלוורה, דרמהקומבין ובטאקורטן. האם אחת מהמשחות האלה יעזרו?
    בגלל שאני חיילת אין לי יותר מדי אופציות לראות רופא שמבין בעניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר קובי שמיר
    20/04/2010

זו מישחה אחת שנירקחת יחד.
    בכל אופן עקב היותך חיילת תנסי את שתי המישחות הראשונות שהזכרת כל אחת מהם למספר ימים ותראי אם ישנם תוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו