מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור מגורה כתוצאה מפילינגשני19/04/2010
היי, אני בת 19 ועשיתי אתמול טיפול פנים.
אני חושבת שכתוצאה ממזג האוויר, נהיה לי יובש בפנים ובידיים. ובאתי לטיפול עם עור רגיש מהרגיל כנראה.
כתוצאה מהטיפול חלקים גדולים בעור הפנים נהיו אדומים וגבשושיים ממש כמו "חררה" וכל האיזור שורף ומגורה ונראה כמו תגובה אלרגית
אני ממש לחוצה מהמצב, עבר כבר יותר מיום והעור נראה מגורה באותה הרמה. מה יכול לשפר את המצב? תוך כמה זמן דבר כזה מחלים?
אשמח לכל עצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מגורה כתוצאה מפילינג
ד''ר קובי שמיר20/04/2010שני שלום.
מישחה על בסיס קמומילה,לבנדר,ארניקה,אלוורה,גליצרין, ויטמין B5 אשר באופן פעיל משקם, מרכך ומחליק את העור, הפורמולה היא על בסיס שמן חוחובה.
זה אחד המישחות המצוינות לתופעות לוואי לאחר פילינגים.
המינונים והרקיחה חייבים להעשות בהתאם לבעייה ולאחר איבחון יסודי של העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי על איזה משחה מדובר?
שני20/04/2010יש לי בבית דרמקול, אלוורה, דרמהקומבין ובטאקורטן. האם אחת מהמשחות האלה יעזרו?
בגלל שאני חיילת אין לי יותר מדי אופציות לראות רופא שמבין בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר20/04/2010זו מישחה אחת שנירקחת יחד.
בכל אופן עקב היותך חיילת תנסי את שתי המישחות הראשונות שהזכרת כל אחת מהם למספר ימים ותראי אם ישנם תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)