פצעי זיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי זיעה
    שני
    15/06/2010

לדר קובי שמיר שלום וברכה
    אני בשבוע ה15 להריון וסובלת מתחילתו מפצעי זיעה (חררה) רבים מאוד על הפנים הגב והצאוור
    רופא העור רשם לי אקנתרים שזו תמיסה אנטיביוטית וזה לא עזר
    שמעתי על החימר הירוק כאופציה מועילה ושאינה מסכנת את העובר
    באחת ההודעות בפורום זה כתבת שאינך ממליץ על החימר בהריון מדוע?
    ואיך זה יכול לסכן את העובר אם זה חיצוני בלבד?( הרופא נתן לי למרוח אנטיביוטיקה ואמר שאין עם זה בעיה אז איך יכולה להיות בעייה עם חומר טבעי?)
    וגם מהו הטיפול המומלץ בעינך בהריון לפצעי החררה ?
    אשמח לתגובתך
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי זיעה

הוספת תגובה

• פצעי זיעה

ד''ר קובי שמיר
    16/06/2010

שני שלום רב.
    כעיקרון מסכות חימר ירוק מכילות בדרך כלל(צריך לבדוק פרטנית), חומרים מגרים כגון: מנטול ,אקליפטוס ,קמפור קאולין ,שמנים צימחיים ועוד ולכן לא מומלצות בהריון.
    מה שכן מומלץ הוא חיטוי האזור במי חמצן בריכוז נמוך ומריחה של פורמולה המבוססת על דבש מלכות (פרופוליס טהור)בתוספת קלנדולה ,אזוב,וכן צמח סיני בשם :
    VISCUM ALBUM .הבסיס יהיה בשמן נשא מזרעי ענבים.
    תוכלי להעזר בבית מרקחת שמיתמחה בנושא כדי שירקחו לך את המישחה הנ"ל.(תוכלי לפנות אליי ולקבל המלצה לבתי מרקחת מומחים לנושא).
    לגבי המישחה האנטיביוטית כדאי שתתיעצי עם הרופא שנתן לך את המירשם.
    כל טוב ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי זיעה

זילי אורבך
    17/06/2010

שלום שני,
    מאחר ואת בהריון עלייך להקפיד למרוח מוצרים טבעיים על העור.
    אני מציעה לך לבדוק את התזונה שלך. ייתכן ואת צורכת מזונות אלרגניים שמופרשים דרך הזיעה לעור ומגרים לך אותו. נסי להתאים את התזונה לסוג הדם שלך. צרי איתי קשר ואשלח לך את הרשימה.
    כמו כן אפשר לעשות קומפרסים ממי קוואקר וכוסמת. מבשלים כוס קוואקר וכוסמת בליטר מים, מקררים, מסננים ומרטיבים את העור. גם תמצית פרחי קלנדולה (צפורני חתול), או קרם מקלנדולה מאוד מועילים. יש מחטאון צמחי המורכב מקלנדולה שאת יכולה למרוח על החררה. מותר גם תבליל קלמין שמייבש חררות, ניתן לרכוש אותו בכל בית מרקחת. המנעי מאכילת סוכר לבן, משקאות קלים ממותקים, ופחמימות ריקות. הקפידי על איזון בצריכת פירות וירקות צבעוניים, בעיקר ירוקים העשירים בכלורופיל שייסעו לך לנקות את הדם ולסלק רעלים שאף הם מופרשים דרך העור. שתי מים שאף הם מנקזים רעילות .וכמובן השלימי חוסרים תזונתיים דרך תוספי מזון המתאימים להריון.הקפידי על הגיינה של העור, שטפי את העור בסבון חומצי לנקות את ההפרשות השומניות מבלוטות החלב. לפי התרופה שקבלת מהרופא אני מבינה שיש לך סוג של אקנה, הפרשת יתר של חלב מבלוטות החלב, שנסתמות ומזדהמות, להורמונים בהריון יש השפעה בנדון.
    יש גם טיפול בתכשירים הומיאופתים שניתן לשתות והם מותרים בהריון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד ? קטנה

שני
    17/06/2010

תודה רבה על תשובתכם המפורטות
    רק שאלה קטנה יש לי חימר ירוק נקי ללא שמנים רק חימר
    האם כשהוא במצבו הטיבעי הוא בטוח לשימוש בהריון?
    ושוב רוב תודות

שני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בחימר ירוק בהריון.

ד''ר קובי שמיר
    20/06/2010

שני שלום.
    קצת רקע.
    חימר ירוק - סוג של עפר, סופח רעילות ואת החלב העודף שהעור מפריש, מצוין למסיכות ניקוי לפנים. נגזר משכבות וולקניות, העשיר ביותר בתרכובות מינראליות והמושך ביותר מכל החימרים הזמינים. החימר הטוב ביותר. עשיר בסידן, מגנזיום, אשלגן ונתרן. מעניק אנרגיה לרקמת החיבור. מחטא ומרפא. ממריץ בעדינות ויעיל בהגברת הזרימה הלימפתית ומחזור הדם, מאפשר חמצן והגברת קצב סילוק הפסולת. חימר ירוק הוא בעל תכולה מינרלית גבוהה.

אם החימר נקי ללא חומרים נוספים אין לדעתי מניעת שימוש בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו