חצקון פנימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצקון פנימי
    לידור6767
    23/06/2010

מה עושים זה כבר המון שנים וזה באמצע האף ולא יורד :( ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצקון פנימי

הוספת תגובה

• חצקון פנימי

זילי אורבך
    24/06/2010

שלום לידור,
    תחילה יש לאבחן באיזה פצעון מדובר, האם זה ראש מוגלתי, אבסס? האם זה משחורים? האם זה חלק מפצעי בגרות ועור שומני? ממליצה להתייעץ עם רופא עור בנדון.
    המלצות כלליות:
    ברב המקרים הבעיה היא בלוטת חלב סתומה, שהזדהמה והפכה לפצעון.
    מומלץ לשטוף היטב בסבון חומצי, יש משחה שחורה שמנקזת מוגליות וגם מי חמצן 3% מסייע רבות בניקוז מוגלה. ספירט סליציל 3% אף הוא מומלץ לקילוף ויבוש קל של הפצעון ומשחה מיבשת פצעי בגרות. יש מחטאון צמחי על בסיס קלנדולה ושמנים אתריים המסייע רבות לריפוי פצעים. ניתן למרוח שמן עץ התה או שמן לבנדר ישירות על הפצעון, זה מחטא ומזרז ריפוי של פצעים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לידור6767
    24/06/2010

זה כבר מעל 4 שנים בהתחלה הוא היה פיצעון רגיל ואז ניהיה כמו נפיחות כזאת שאי אפשר לפוצץ או משו כזה רק תיגיד לי מאיפה אני יכול לקנות את כל התרופות האלו וכמה הם עולים תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצקון פנימי

זילי אורבך
    25/06/2010

שלום לידור,
    את התכשירים שציינתי ניתן לקנות ברב בתי המרקחת. אם תהיה לך בעיה צור איתי קשר אישי ואשמח לעזור.
    אני מאוד ממליצה לעבור אבחון מקצועי אצל רופא עור.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו