מסיכת לחות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסיכת לחות בהריון
    דקלה
    28/06/2010

האם מותר מסיכת חימר של ים המלח בהריון?
    יש לי גם מסיכת לחות עם חומר של טיטניום דיאוקסיד וחומצה אלפא ליפואית, האם מותר?
    מה עם פילינג פפאיה, אני בשבוע 11 ובינתיים השתמשתי בחומרים האלו? האם בסדר או לא? אשמח לתשובתכם המהירה, מדקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסיכת לחות בהריון

הוספת תגובה

• מסיכת לחות בהריון

ד''ר קובי שמיר
    30/06/2010

דיקלה שלום
    מיצטער על העיכוב בתשובה עקב עומס בעבודה.
    תישתדלי להישתמש עד לאחר ההריון בתכשירים טבעיים ללא החומרים שציינת וללא חומצות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסיכת לחות בהריון

זילי אורבך
    30/06/2010

שלום דקלה,
    אם יש לך עור שמן מסיכת חימר של ים המלח תתאים לך. היא תייבש ותספוג עודפי שומן אך לא תעניק לך לחות.
    טיטניום דיאוקסיד הוא מרכיב במייק אפ, הוא גם מייבש אות העור והוא לא מעניק לחות.
    ח' אלפא ליפואית היא נוגדת חימצון בעוצמה חזקה, היא חלק מרכיבי תכשירים קוסמטיים, כמו סרום או קרם, כך שאין בעיה למרוח אותה. פילינג פאפיה מכיל אנזימים לקילוף תאי עור מתים מהשכבה הקרנית של העור. מורחים אותו לדקה או יותר משפשפים ושוטפים ואין בעיה בהריון.
    המנעי מתכשירים המכילים ויטמין A, הם אסורים בהריון.
    אני מציעה לך להקפיד על תזונה נבונה, מים ונוזלים, תוספי תזונה להריון כמו ברזל חומצה פולית ומינרלים, חומצות שומן שנמצאות בזרעים, אגוזים ושמנים צמחיים. המנעי מחשיפה לשמש כנגד כתמי עור שעלולים להופיע על העור. המנעי מעודף קפה ומעישון . מרחי קרם לחות על הפנים ועל הגוף ושמרי על עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו