מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחוס אף עקום בטיפול אצל קוסמטיקאיתמנש07/07/2010
י בן 15 ויש לי סחוס אף עקום בגלל תאונה. (רק הסחוס, האף לא שבור או משהו)
בכל מקרה האף שלי מלא פשוט מלא בפצעים שחורים ובכתמים ולכלוכים והוא ללא ספק דורש טיפול אצל קוסמטיקאית -
אבל מה שכן, בשביל להוציא את אלה, הקוסמטיקאית תלחץ חזק על האף שלי בכל מיני כיוונים וצדדים.
בכל מקרה רציתי לדעת האם יש סיכוי שהסחוס יפגע ויתעקם עוד?
כי אני מפחד שמכל הלחיצות החזקות (יש לי אף עם מלא פצעים ושחורים) הסחוס יתעקם עוד..
האם יש סכנה או שאין ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחוס אף עקום אצל קוסמטיקאיות
זילי אורבך07/07/2010שלום אביתר,
קוסמטיקאית לא תפגע בסחוס האף כשהיא מוציאה שחורים. הלחיצות עדינות. נכון שלאחר הוצאת השחורים יש אדמומיות באזור, אך היא חולפת. אין מה לחשוש.
ללא קשר לטיפול הקוסמטי, מומלץ לשמור על הגיינת העור, לשטוף עם סבון חומצי שמחטא ומקלף קצת את תאי העור השומניים ומסייע במידה מסויימת בהפחתת הפצעונים והשחורים.
כמו כן יש להשלים את הטיפול עם תכשירים לפצעי אקנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)