הכנת מי גוף אורגניים לעור רגיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנת מי גוף אורגניים לעור רגיש
    מישל
    15/07/2010

לאחרונה נחשפתי למוצר בשם "מי גוף" של חברות שונות (לא טבעיות ואורגניות) שזה מעיין מים מעורבבים עם חומרי בישום וכדומה. מלבד זה שהמחירים על מוצרים אלה מופרזים לחלוטין אני גם מעוניינת לדעת בדיוק מה אני שמה על הגוף שלי.
    יש לי עור מאוד רגיש ובגלל ההזעה נהיים לי גירויים בעור (מעיין חררה, חספוס בעור, אדמומיות וגירוד) והייתי מעוניינת להכניס תמציות מרגיעות לעור וגם כאלה שאפשר לערבב במים מזוקקים או משהו כזה ולהשפריץ על הגוף וכל ביגוד ללא חשש.

איך אכין מוצר כזה ועם אילו חומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכנת מי גוף אורגניים לעור רגיש

ד''ר קובי שמיר
    15/07/2010

מישל שלום.
    החומרים:
    ========
    50 סמ"ק מים מזוקקים או מי צמחים
    10 סמ"ק אלכוהול 95%
    חצי כפית סודה לשתיה
    2 סמ"ק שמנים אתריים (לבנדר עם גרניום ולמון גראס או לבנדר עם יסמין או רוז)

אופן ההכנה:
    ============
    מערבבים היטב יחד את כל החומרים ומעבירים לבקבוק ספריי נקי.

השימוש:
    ======
    מומלץ להשתמש ישר לאחר המקלחת.

לא מומלץ להוסיף תמציות הדרים, מאחר ואלה עלולות לגרום לפיגמנטציה של העור, בגלל הרגישות לשמש.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד תוספת

מישל
    15/07/2010

נתקלתי באנשים שמתיזים מהמי גוף על הביגוד והגוף תוך כדיי עבודה בחום לשם ריענון.
    זה אפשרי עם ההרכב או שהכוהל יהרוס את הבגדים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה הם מי צמחים ואיך משיגים אותם?

מישל
    15/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה הם מי צמחים ואיך משיגים אותם?

ד''ר קובי שמיר
    15/07/2010

תוכלי ליצור קשר עם הרוקחת הנחמדה שמנהלת איתי את הפורום היא תישמח לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי צמחים לגוף

זילי אורבך
    18/07/2010

שלום מישל,
    מי צמחים הם למעשה חליטה של צמחים, פרחים וחלקי צמח שונים במים רותחים, להכנת תמצית תה.
    לבעיות עור אנו נוהגים להשתמש בפרחי ציפורני חתול, פרחי לבנדר, פרחי בבונג, בעלי סרפד, ועוד.
    למי הצמחים אין חיי מדף ארוכים, ניתן לאחסן במקרר.
    לגבי המרשם למי גוף, יש בו כמות קטנה של אלכוהול שמשמש כמשמר, הוא אינו מזיק. השמנים האתריים כמו לבנדר, גרניום, מאוד מרגיעים את העור.
    נסי את המרשם שקבלת מד"ר קובי שמיר, הוא מצויין. במקום מים השתמשי בחליטת צמחים.
    המרשם מתאים להכנת דאודורנט טבעי. את יכולה לצפות ב אופן ההכנה שלו , כפי ששודרה בתוכנית "בריאות 10" , באתר שלי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר קובי שמיר
    15/07/2010

לא מומלץ על ביגוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו