מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע לשיער ללא PPDמיכאלה03/08/2010
נודע לי לאחר טסט בעור, כי אני אלרגית לPPD שיש בצבע שיער .
האם ישנם צבעי שיער בלי החומר הזה בארץ?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע לשיער ללא PPD
זילי אורבך04/08/2010שלום מיכאלה,
PPD- הוא פארא פנילנדיאמין, חומר שמוסיפים לצבע שיער וגם לחינה שחורה שאיתה עושים קעקועים.
זהו אלרגן חריף שגורם לאלרגיות וגירויי עור קשים אצל אנשים שרגישים אליו.
ישנם צבעי שיער על בסיס טבעי ללא החומר הזה. נסי למצוא אותם בכל רשות הפארם.
הקפידי לקרוא את המרכיבים על האריזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה ל- PPD ואמוניה
שושה סבאג היל18/05/2014אני מנסה כמעט חצי שנה להשיג צבע ללא אמוניה ואני לא מוצאת בשום סופר פארם או בחנויות צבע.
אשמח מאוד אם תואיל לומר לי היכן כן אוכל לרכוש. ...
אני גרה בירושלים ואין לי בעיה להגיע לכל מקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו מכיר צבע ספציפי בלי PPD?
מיכאלה05/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי אפילו צבע שיער אחד ללא PPD
מיכאלה08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע שיער ללא PPD
זילי אורבך03/09/2010קוראים מתקשרים וטוענים שאינם מוצאים ברשתות השונות בארץ צבע שיער ללא PPD.
ניתן להזמין צבע ללא PPD
הצבע של חברת GOLDWEL
מסדרת EKUMEN
הצבע מיוצר בארהב
ניתן להזמין באמצעות אתר דואר ישראל
USHOPS* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)