נקבוביות בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקבוביות בעור
    שלי
    18/08/2010

שלום לכם,

יש לי עור שמן והעור שלי מאופיין בנקבוביות די גדולות
    איך אפשר למנוע או להקטין את גודל הנקבובית??

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקבוביות בעור

הוספת תגובה

• נקבוביות בעור

זילי אורבך
    18/08/2010

נקבוביות העור הן הפתחים על פני העור של בלוטות הזיעה, בלוטות החלב(שומן,סבום) וזקיקי השיער.
    גודל הנקבוביות אינו ניתן לשינוי, וכן אי אפשר לפתוח ולסגור אותן.
    נקבוביות מורחבות או מוגדלות, מהוות טירדה קוסמטית.
    נקבוביות מוגדלות בולטות ביותר על האף ועל השטח הפנימי של הלחיים והסנטר, שם מרוכזות בלוטות השומן.
    ניתן להשתמש במי פנים מכווצים על בסיס צמח ההממליס ואלכוהול, זה מעניק לנקבובית מראה קטן יותר לזמן קצר וגם מסייע לניקוי עודפי השומן.
    מסיכות פנים למיניהן עושות את אותו דבר, מכווצות וסופחות שומן.לדוגמא מסיכות פרופוליס והממליס. מסיכת חימר ירוק וכו'.מורחים ל 20 דקות ושוטפים.
    איפור פנים, שנבחר בזהירות אף הוא עשוי לעזור, יש לנסות כמה בסיסי איפור שונים, עד שימצא הבסיס המתאים ביותר.
    באופן כללי, עדיף בסיס נוזלי מאשר בסיס קרם.
    תכשירי הטיפול צריכים להיות מותאמים לעור שמן, דהיינו על בסיס מים ומינימום שומן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי פנים לעור שמן

שני
    07/10/2010

שאלתי היא לגבי מי הפנים המתאימים לעור שמן שהוא זה שבדרך כלל נוטה יותר לנקבוביות פתוחות. בתגובה הומלצו מי פנים על בסיס צמח הממליס ואלכוהול. עד כמה שידוע לי לבעלי עור שמן לא מומלץ להשתמש במי פנים על בסיס אלכוהול. אם כך יש כאן סתירה אפשרית - לבעלי נקבוביות פתוחות מומלץ אלכוהול אבל אלה בדרך כלל בעלי עור שמן שלהם אסור אלכוהול. מה כדאי לעשות? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו