ג'ל אצות ים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ל אצות ים
    שני משולם
    27/09/2010

שלום,
    יש לי עור פנים בעייתי ובנוסף אני מאוד מאוד קפדנית ושמה לב לדברים קטנים.
    אוהבת מוצרי קוסמטיקה הכרחיים לשמירת העור ובפרט מוצרים טבעיים.
    קראתי מעט מאטד על הג'ל אצות ים והוא נשמע לי מעולה
    ויטמין A E C סלניום מגנזיום ליפידים.
    אשמח לייעוץ.
    תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ל אצות ים

הוספת תגובה

• ג'ל אצות ים

ד''ר קובי שמיר
    28/09/2010

שני שלום.
    אצות ים.
    במצבן הטבעי מכילות כ- 90%-80% מים ו- 20%-10% אפר, במיוחד יודן, חלבונים ופחמימות. כשמייבשים אותן הן מכילות כ- 17%-10% מים, פחמימות בעלות הרכב מסובך, כמות זעירה של חלבון בעל ערך ביולוגי ותזונתי נמוך, כמויות רבות של אפר, המורכב בעיקר ממלחי אשלגן. נתרן, סידן, ומגנזיום, שהם ברובם בצורת כלוריד או יודיד. עניות בויטמינים, אך יש אצות שמכילות ויטמין C וויטמינים מקבוצה B ; וביפן וכן בארצות סקנדינביה מצאו, שאף נמצא בהן ויטמין B12 , מה שבדרך כלל נדיר למצוא בעולם הצומח. התברר כי ויטמין זה אינו מיוצר ע"י האצות עצמן אלא ע"י חיידקים, הגדלים ומתפתחים על גבי האצות. יש ארצות, במיוחד יפן וטאיוואן, שמגדלות אצות חד תאיות כגון כלורלה המשמשות כמזון. אצות אלו מכילות כ- 50% חלבון, אך ערכן התזונתי נמוך מפאת דלותו במתיונין, חומצה אמינית חיונית,לכן לא תמיד אפשרי להשיג תוצאות למרות שזה נישמע הכי טבעי.
    מה שכן אפשרי כחלק מפורמולה לאחר איבחוני עור יסודיים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו