טיפול טבעי (או משחות זמינות) בעור ה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול טבעי (או משחות זמינות) בעור ה
    אבי
    28/09/2010

שלום,
    אני גבר בן 18. לאחרונה החלו שני נקודות אדומות בלחיים (וקצת ברווח שבין הגבות) כתוצאה מכך שהייתי נוגע באזור ולפעמים משחק עם פצעי בגרות. יש לציין שיש לי יחסית עור שומני. האזור נהיה די אדום וכבר חודשים שהוא לא עובר.
    תהיתי, מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקלח ולשטוף את הפנים בסבון פעמיים ביום (מה שלא עוזר)? יש אילו סוגים של מסכות או דרכים טיבעיים (ביצים, שמעתי גם על שמן וסוכר, יש המון)
    האם אפשר מתכון מדוייק? והאם אפשר גם שמות של משחות שיכולות לסייע לי?

כמו כן, אילו משחות מומלצות לגברים שרוצים להישאר אסטטים מבחינת עור הפנים? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם אפשר

אבי
    28/09/2010

אם אפשר מתכון ממוצרים שקיימים בבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול טבעי (או משחות זמינות) בעור

ד''ר קובי שמיר
    28/09/2010

אבי שלום.
    בבקשה.
    15 מ"ל שמן חוחובה או פישתן.
    15 מ"ל שמן 5 מ"ל שמן נבט חיטה
    10 מ"ל שמן גלעיני משמש
    10 טיפות שמן נר הלילה
    5 טיפות שמן אתרי לבנדר
    5 טיפות שמן אתרי סנדלווד
    3 טיפות שמן אתרי גרניום
    2 טיפות שמן אתרי לימון

הוראות שימוש:
    למרוח בנדיבות על המקום הרצוי לאחר שטיפה, להמתין כ-20 דקות, במידה ורוצים להסיר בעדינות עם מגבת לחה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - אם אפשר

אבי
    28/09/2010

תודה רבה לך על ההשקעה, אך רוב אם לא כל המוצרים המצויינים כמעט אינם נמצאים זמינים בשבילי. בכמות הזאת אפשר כבר לקנות משחה טובה לטיפוח העור ולחסוך בטירחה.
    רב תודות.
    האם אתה מכיר משחות פופולריות ברשתות סופר פראם \ ניו פארם ושאו נמצאות זמינות במרקחות, שאתה ממליץ להן? אני רוצה סוף סוף עור חלק בלי פצעים ואור אדום.
    שוב, תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו