מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמפו טבעי של "האסכולה הטבעונית"מיכל26/11/2007
קניתי היום את השמפו הזה בחנות טבע
הוא נראה נוזלי למדי אבל הוא מנקה טוב את השיער
נכנסתי לאינטנט לחפש קצת מידע על החברה, השמפו ומצאתי איזה מאמר שהיה כתוב בו שזוג הורים תבעו את החברה כי השמפו נגד כינים שלהם גרם לכוויות על הגב של ילדם.
יצאתי עכשיו מהמקלחת והעור בכתף שמאל אדמומי ושורף. אין לי מושג למה זה רק בכתף אחת ובשאר הגב אין כלום.
מה זה?
והאם השמפו בטוח לשימוש?
הוא לא מוכר וגם באינטרנט לא ממש מצאתי מידע- אבל ראיתי אותו כבר ב3 חנויות טבע בראשל"צ.
זה בקבוקון פלסטיק שמכיל 200 CC שמפו נוזלי שנראה ממש כמו חליטת צמחים בצבע חום בהיר.
שמעת עליו? יש לך ביקורות כלשהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמפו כינים
יפעת28/11/2007לצערי אני לא מכיר את החברה"האסכולה הטבעית".
מה שכן לחברת תפוח טכנולוגיות יש שמפו ותרסיס כינים מצויין על בסיס טבעי.
תוכלי להשיג אותו בפארמים ובבתי המירקחת.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא משתמשת בשמפו לכינים שלהם..
מיכל02/12/2007פשוט רציתי רציתי לקבל מידע על החברה ואם המוצרים בטוחים לשימוש.
אני כבר משתמשת בשמפו הזה שבוע והוא בסדר גמור.. הוא מוכר גם בשם
שמפו "מון-לי"
עליו בטח שמעת..
מה אתה אומר עליו?
או שיש לך המלצות לשמפו טבעי אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמפו כינים
ד''ר קובי שמיר03/12/2007מיצטער לא מכיר את התכשיר הנ"ל.
המלצתי לך על השמפו לכינים שאני מכיר והוא מאד יעיל.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)