מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לגבי רוזמרין ותשרית רוזמריןמיכל03/11/2010
שלום רב לכם זילי וקובי,
ראשית, תודה חמה על הפורום המקסים. יש לי מספר שאלות. בעבר, עברתי
תקופה עם נדודי שינה ומתחים, ושני אנשים המליצו לי לעשות חליטה מרוזמרין
ולשתות מספר ספלים ביום. לאחרונה עשיתי את זה, ונראה לי נחמד. האם תוכלו
לפרט מה עושה הרוזמרין כששותים אותו כך?
שאלה נוספת, בהשראת השואלת הקודמת, השריתי רוזמרין בשמן זית. אני יודעת
שהוא ממריץ את הדם. האם ניתן, כעבור שבועיים, להוסיף לו שמנים ארומטיים
ולהשתמש בו כמו סרום נגד קמטים לפנים, או אפילו כמו שהוא, ללא שמנים.
אשמח לשמוע דעתכם.
בתודה חמה, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לגבי רוזמרין ותשרית רוזמרין - תגובה
ד''ר קובי שמיר07/11/2010רוזמרין: היוונים הקדמונים נהגו לענוד זרי רוזמרין על ראשי ילדיהם כסגולה לשיפור
הזיכרון.
יהודי תימן מערבבים עלי רוזמרין עם בבונג ומרווה לשימוש במחלות לב, יהודי מרוקו משתמשים ברוזמרין לטיפול בבעיות אוזניים, גרון, עיניים וריקבון שיניים.
מקובל לשתות חליטת רוזמרין עם דבש לכאבי ראש, והרגעת העצבים(לא לבעלי לח"ד גבוה), ובשמן האתרי להרחקת כינים בראשי הילדים.
שתייה של חליטת רוזמרין טובה להתקרחות, שפעת.
אופן שימוש: חולטים ענף רוזמרין ל20דק' בכוס מים ושותים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)