מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקזמה - עזרה דחוף!מירי04/12/2007
יש לי בכף היד אקזמה שבאה והולכת לעיתים קרובות בדרך כלל לפי עונות השנה ויש מקרים שזה נמשך ונסחב מעל ומעבר בד"כ זה מגיע בן האביב לקיץ ואז נעלם בחורף מה שקורה שעכשיו גם בחורף זה מסרב להעלם זה מציק זה טורדני זה פשוט משבש לי את החיים אני לא יכולה לגוע בכל דבר שמא יצרוב או ישרוף לי העור. גירודים נוראיים אני מנסה להתאפק אבל זה בלתי אפשרי היד כבר נפוחה. יש לי מן יבלות היד פשוט מושבתת. במים אני ממעטת לגוע רק אם אין לי ברירה בעיקר משתדלת לעבוד אם יד שמאל שהיא הפחות דומיננטית וזה סיפור לא קל בכלל. לפעמים זה נראה שזה נרגע ליום אחד ואז זה חוזר בגדול. בקיצור הייתי אצל מס' רופאים ניסיתי כל מיני משחות בעבר רופא אחד אמר שיכול להיות שאני אלרגית לגליצרין. קניתי כל מיני כפפות מיוחדות ושוב זה מציק לתקופה ארוכה נאלם ושוב חוזר חלילה. במה אני יכולה להשתמש? קראתי באיזה שהוא מקום על משחה חדשה שיכולה לעזור אבל לא זכור לי השם. תציעו לי משהו בבקשה במהרה תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגזמה
ד''ר קובי שמיר05/12/2007שלום
האם ניסית טיפול וייעוץ בנושא,או היסתפקת בטיפים אקראיים.
הינך צריכה לפנות לטיפול משולב(פנימי וחיצוני) כולל חיפוש המקור לבעייה.
ישנם מישחות רבות לנושא. השאלה מה מתאים אפשרית רק לאחר בדיקה מעמיקה של הבעייה.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)